Говори ми за ЛЮБОВ: Александра Жекова

Помниш приказката на Ханс Кристиан Андерсен "Снежната кралица", нали?...

Помниш приказката на Ханс Кристиан Андерсен "Снежната кралица", нали? Е, днес влизаме в замъка й, но не студения и страшния, а емоционалния, този на сърцето.
Тя е "Снежната кралица" на България, красива и смела, успешна, заразително женствена, покорителка на сняг и виелици, на наклони и трудности, и пистови, и житейски. Тя е Сани Жекова и е прекрасна!

Разполагаме това красиво същество в епицентъра на града - великолепната SASA Asian рub и не губим време, а директно се пускаме по темата - ЛЮБОВ!


Върхът на любовта е... този до който се стига най-трудно,а всеки иска да го изкачи... той често не е безоблачен, а за да го покориш се изисква търпение, смелост, разбиране, отдаване, последователност... но изкачиш ли го веднъж, казват, че достигаш най-близко до звездите, усещаш божественото, лекотата, спокойствието, пълната хармония и свободата...а гледката е наистина вдъхновяваща...

Спускам се по емоциите... (по положителните) с пълна сила и летя... Отрицателните ги ликвидирам още в зародиш, защото те блокират цялата ни жизнена енергия.

Коментари: 1

M
MissJ (2017/03/03 / 19:16)
Страхотна !

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.