Следва

MFW Есен/Зима 2017-та: Alexandre Birman

MFW Есен/Зима 2017-та: Aigner

Минути преди девет вечерта в четвъртък на площад Дуомо се проведе дефилето на немската къща Aigner...

All fashion преди 7 години

Минути преди девет вечерта в четвъртък на площад Дуомо се проведе дефилето на немската къща Aigner. С подходяща за зимна колекция цветова гама, тоновете са нежни и приглушени, а силуетите класически и устойчиви откъм сезонни трендове. Наблюдаваме, че заобикалянето на краткосрочните тенденции само по себе си се превръща в тенденция през последните няколо сезона. Имайки предвид това понятие, колекцията на немския бранд изглежда актуална, но и още вечна.

Изработени с истинско майсторство, кройките са безупречни, а материите представляват добър микс от изпитана класика и иновативност - вълна, филц, неопрен, рециклирани материали и лазерно изрязани детайли.

С чувство за съвременност, колекцията обхваща новото и старото, поддържайки своето ДНК, но и съобразявайки се елегантно с нуждите на съвременния пазар. Класическите силуети се преплитат с луксозни спортни елементи и множество интересни детайли като кожени корсети, деликатни викториански препратки и металически флуидни материи.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 36 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.