Следва

Месечен ХОРОСКОП - Март 2017

Условия на играта на View Sofia и BUZZ

1. Организатор:...

All About Life преди 7 години

1. Организатор:

1.1. Играта " Спечели един от 8, най-емблематичните кецове този сезон! С нас и BUZZ!!!" ( по нататък наричана "Играта"), се организира и провежда от "View Sofia"  и  "BUZZ".

1.2. Участниците в Играта са длъжни да спазват условията на официалните правила. 

1.3. Организаторът си запазва правото да модифицира или променя правилата, но не преди публичното оповестяване на промените по начина, по който правилата са били първоначално оповестени. 

1.4. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира от Играта участници, които по негова преценка нарушават официалните правила на Играта или не отговарят на условията за участие в Играта. 

1.5. Официалните правила са достъпни безплатно за всеки заинтересован в периода на Играта (28.02.-08.03.2017 год. до 12:00h.) - на сайта ViewSofia.com 

2. Период и територия на провеждане на Играта:

 2.1. Играта стартира на 28 февруари 2017 год. и продължава до 8 март 2017 год. до 12:00h. и се провежда в сайта ViewSofia, и всичките социални канали на медията, както и в социалните канали на BUZZ Bulgaria. 

2.2 Победителят ще бъде обявен  в сайта на View Sofia.com, както и в социалните канали на BUZZ. 

2.3. В случай, че Организаторът реши да съкрати или удължи срока на кампанията, това ще бъде оповестено публично в сайта на View Sofia, както и в социалните канали.

2.4. След приключване на Играта, Организаторът не носи отговорност или каквито и да било по-нататъшни задължения, свързани с обстоятелства, които биха могли да подведат потребителите да вярват, че Играта все още продължава.

3. Условия на играта:

Избери и сподели своя  любим и мечтан модел sneakers от BUZZ  придружен със съответните хаштагове #buzzbulgaria #buzzwomen #viewsofia.

3.1. В Играта могат да вземат участие само пълнолетни граждани на Република България, които не са служители на View Sofia и на Спорт Вижън ЕАД. 

3.2. Всеки един учатник има право да участва повече от веднъж, за срока на играта.

4.1.. Победителят ще бъде обявен на 08.03. 2017 год. в 12 часа на обяд.

4.2. Победителят ще бъде избран на случаен принцип. Ако участник, който спечели наградата не си я потърси в 14 дневен срок след обявяването му, ще бъде анулиран и ще бъде изтеглен нов на негово място. Принципът на случаен избор се запазва.

5. Награди:

 5.1. Наградата е  по един чифт на три участнички  дамски обувки от представените в играта. Ако избраните модели обувки не са налични, печелившите имат право да изберат други обувки на същата стойност. 

5.2. Победитeлят ще получи наградата си в търговски обект на Организатора и само срещу удостоверяване на валиден личен документ.

 5.3. Наградата не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. 

6. Лични данни: Участниците в Играта потвърждават безусловното съгласие личните им данни да могат да бъдат публично разкрити и да бъдат използвани от Организатора с рекламна цел, неограничено и чрез използването им по какъвто и да е начин за промотиране. Организаторът има право да публикува публично имената на участниците, спечелили награда в играта. Участниците имат право по всяко едно време да оттеглят съгласието си за използване на личните им данни или за получаване на всякаква кореспонденция чрез искане, направено в писмена форма и изпратено на адреса на Организатора.

7. Участниците в играта се съгласяват с общите условия на медията ViewSofia.com, публикувани ТУК!

More All About Life