Месечен ХОРОСКОП - Март 2017

Astro преди 7 години

Първият пролетен месец на 2017 г. ще донесе със себе си много възможности, но това не е причина да се забравя древната мъдрост: „Без риск, няма победа“. 

Благодарение на настоящия годишен цикъл – този на Огнения петел – най-амбициозните и прогресивни хора ще получат големи предимства, особено в по-топлите пролетни месеци, които предразполагат към креативност и вдъхновение.

Слънцето ще заеме благоприятна позиция, „сътрудничейки“ си със Сатурн. Разбира се, макар периодът да се оказва продуктивен за повечето зодии, то е важно да се отбележи, че развитието ще се дължи на характерните черти на всеки отделен знак и най-вече – в зависимост от вашите „небесни лидери“. 

Положението на Венера през март е в голяма полза на водните знаци и те ще решават междуличностни конфликти и проблеми от това естество с по-голяма лекота. За сметка на това огнените знаци няма да получат допълнително благодат, но пък не са и застрашени от каквито и да е критични дисбаланси. 
Уран, от своя страна, ще благоприятства земните и въздушни представители, което се случва рядко, тъй като Уран рядко конфигурира така положително върху повечето знаци.

През повечето време, освен горепосочените изключения, обектите на Слънчевата система няма да се различават от типичните параметри, което свидетелства за баланса и духовната хармония на периода, в контраст с обикновено „шареното“ време през този месец.

Пазете се от собствените си субективни преценки – макар небесните тела да са в полза на повечето от нас и да „подкрепят“ рисковете ни, за да пожънем успех, не трябва да се уповаваме на произвола.

Хороскоп

Още от Astro