Следва

Крадем визии: Жестоката риза и деним гащеризонът на Зоела

PFW Есен/Зима 2017-та: Dries Van Noten

Стотно шоу, епичен реюниън, жестоки модели...

All fashion преди 7 години

Стотно шоу, епичен реюниън, жестоки модели.

Това ни показа Ван Нотен на ревюто си в Париж, където събра 54 модела, които са дефилирали за него още от далечната 1993 година.

Едни от най-големите имена от 90-те: Емма Балфор, Кирстен Оуен, Триш Гоф, Ерика Уол, Каролин Мърфи и много други, показаха безупречните дизайни на 58-годишния белгиец.

Самите дрехи пък бяха фешън ретроспекция на едни от най-запомнящите се и емблематични модели на Нотен от 2000-та, 2013-та, 2007-ма, 2010-та и дори 1994-та.

Преплитане на цветове, принтове и добре скроени костюми ни взеха акъла. Кадифе, коприна и металически отблясъци пък красяха по тъмно решените аутфити.  А идеята за layering допадна ужасно много както на критици, така и на нас - няма нищо по-хубаво от това navy сако върху slip рокля, която е облечена върху пуловер с поло яката, а и тъмно синьото и camel-a си вървят убийствено добре!

В галерията горе>>> пълният блясък на цялата колекцията на Dries Van Noten.



 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.