Следва

Кецове номер 3: Converse, как го носим и защо да бъде и ваш

Моден ексхибиционизъм: All Black!

И сме all in! Защото черното винаги е правилният цвят и с този нюанс няма как да сгрешим...

All About Life преди 7 години

И сме all in! Защото черното винаги е правилният цвят и с този нюанс няма как да сгрешим.

Потъваме отново в дебрите на стилните си гардероби и този път ви показваме най-готините си черни елементи. Все пак класиката си е класика, а и никога не излиза от мода!

Прави ни по-слаби, модерно е, стилно е, изтънчено е - какво повече може да искаме от един цвят, освен да си имаме от него по няколко неща в дрешника. Коя с каква black придобивка се хвали и защо:

Габриела


Рокля &Other Stories
Сред последните ми черни находки попадат суитчерът и роклята. Обожавам суитчери, защото са подходящи за всяко едно време от годината, а този е наистина страхотен! Що се отнася до кежуал базисни елементи, Calvin Klein е винаги удачен избор.

Суитчер Calvin Klein
Роклята пък си я подарих съвсем наскоро при последното ми пътуване. Широките маншети и копчетата по гърба страшно ми харесаха, а и още една малка черна рокля в гардероба няма как да е излишна.

Цветина


Пола Totally Erected
Обожавам, ама наистина обожавам дълги обемни поли! Тази ми е любима от гигантската ми колекция и може да бъде съчетана, както за градски лежерен аутфит, така и за вечерен стилен тоалет. А и винаги, когато я сложа се чувствам като принцеса!

Малка черна рокля Versace Jeans
Всяка жена трябва да има поне една малка черна рокля в гардероба си, а ако питате мен те трябва да са минимум пет. Това Versace Jeans ми е изкушаващо секси и всеки пък ме кара да се чувствам дяволски предизвикателна.

Миглена



Кецове Versace Jeans
Кецовете ми са или черни или бели, средно положение няма. Тези са Versace Jeans имат златисто допълнение и ми допадат много.



Блейзър Max Mara
Този блейзър Max Mara, пасва така добре на всичко, че мога да го нарека вечен. Силует, кройка, всичко му е на мястото.


Йоанна


Часовник Skagen
Черен, класически часовник Skagen! Това е моят задължителен и постоянен аксесоар във всяка една визия.

Жилетка Zara
Черна, спортна жилетка с дантелен детайл. Такъв тип жилетки са супер попадение за всяка мадама и препоръчвам силно! Елемент, който би отивал както на спортна визия, така и на по- елегантна.

Тениска Тotally erected
Това е тениската, черна със супер секси кройка . Леките цветни акценти, деликатно придават една непринудена свежест на всяка визия!

Елена


Тениска ACNE
Тя е малка пролетна принцеска, с вталената си кройка, еластично трико, високо, много високо бие, три-четвърти ръкав и етикет като този. Когато е в комбинацията на други черни дрехи, тя пак изпъква, защото характерът й е силен и многопластов. Обожавам дрехи като тази, абсолютно обикновени на пръв поглед, жестоко различни - на втори.

Слънчеви очила Ray Ban
Тази находка от olx датира от 1970 година и е абсолютно оригинален Ray Ban Wayfarer. Ако искате да знаете как изглежда перфектното стъкло, това е то. Наситено черното на рамката и безкрайно елегантно, останалото е класика, от типа на най-непреходните.
 


Всички фешън находки с лейбълите Calvin Klein, Versace Jeans и Totally Erected можете да намерите в магазините на Totally Erected 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.