Следва

Art Act: Ека от страната на чудесата!

H&M studio Пролет/лято 2017 с модно шоу във формат "SEE NOW, BUY NOW" на Седмицата на модата в Париж

Вчера вечерта на модно шоу в Париж бе представена най-новата колекция H&M Studio пролет-лято 2017...

All fashion преди 7 години

Вчера вечерта на модно шоу в Париж бе представена най-новата колекция H&M Studio пролет-лято 2017, носеща послание за любов и вдъхновена от грацията, силата и страстта на балета, както при дамските, така и при мъжките облекла.

„Незабавната поява на облеклата от модния подиум в магазините бележи нова ера в модната индустрия. Оценяваме директната комуникация с клиентите, осъществена чрез формата на колекцията “see now, buy now“. Всичко, което ни доближава до клиентите и прави модата дори още по-достъпна, е много позитивно“, споделя Пернила Волфарт, главен дизайнер и творчески директор на H&M.

Специално за модното събитие огромната бетонна сграда на емблематичния Tennis Club de Paris се превърна в топло, приканващо пространство, излъчващо любов и близост. Сред гостите, потопили се в атмосферата, бяха Ники Минаж, Алекса Чънг, Лъки Блу Смит, Клеменс Поези и Саша Лейн. На модния подиум, събрал цяло съзвездие от модели, сред които Джиджи и Бела Хадид, Адвоа Абоа, Амбър Валета, Джордан Барет и Луис Борхес, бе постигнат баланс между елегантните и спортните облекла – изчистените вълнени дрехи се съчетават с фини плетива, обемна коприна и полупрозрачен найлон, а воланите и експлозиите в ярко розово контрастират с черно-белите анораци и преработените трекинг сандали.

„С тази колекция искаме да отправим любовно послание към целия свят. Някои от моделите предават посланието отново и отново, нещо като телеграфна лента и постоянно напомняне за важните неща. Сега, повече от всякога, се нуждаем от позитивни чувства и мисли в живота ни“, казва Пернила Волфарт.

След шоуто, над 800 гости, както и хора от цял свят, наблюдаващи събитието на живо на studio.hm.com и в канала на H&M в YouTube, станаха свидетели на наелектризиращо изпълнение на нашумелия певец и автор на песни The Weeknd, който представи своите хитове Starboy, Can’t Feel My Face и I Feel It Coming. За шоуто в Париж бе създаден и импровизиран интерактивен магазин, а същевременно клиенти от цял свят можеха да закупят модели от колекцията на hm.com. Колекцията ще се появи в около 180 избрани магазина днес сутринта, а в България – в магазин H&M на бул. Витоша 6, София.  

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 16 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.