Следва

Art Act: Ека от страната на чудесата!

H&M studio Пролет/лято 2017 с модно шоу във формат "SEE NOW, BUY NOW" на Седмицата на модата в Париж

Вчера вечерта на модно шоу в Париж бе представена най-новата колекция H&M Studio пролет-лято 2017...

All fashion преди 7 години

Вчера вечерта на модно шоу в Париж бе представена най-новата колекция H&M Studio пролет-лято 2017, носеща послание за любов и вдъхновена от грацията, силата и страстта на балета, както при дамските, така и при мъжките облекла.

„Незабавната поява на облеклата от модния подиум в магазините бележи нова ера в модната индустрия. Оценяваме директната комуникация с клиентите, осъществена чрез формата на колекцията “see now, buy now“. Всичко, което ни доближава до клиентите и прави модата дори още по-достъпна, е много позитивно“, споделя Пернила Волфарт, главен дизайнер и творчески директор на H&M.

Специално за модното събитие огромната бетонна сграда на емблематичния Tennis Club de Paris се превърна в топло, приканващо пространство, излъчващо любов и близост. Сред гостите, потопили се в атмосферата, бяха Ники Минаж, Алекса Чънг, Лъки Блу Смит, Клеменс Поези и Саша Лейн. На модния подиум, събрал цяло съзвездие от модели, сред които Джиджи и Бела Хадид, Адвоа Абоа, Амбър Валета, Джордан Барет и Луис Борхес, бе постигнат баланс между елегантните и спортните облекла – изчистените вълнени дрехи се съчетават с фини плетива, обемна коприна и полупрозрачен найлон, а воланите и експлозиите в ярко розово контрастират с черно-белите анораци и преработените трекинг сандали.

„С тази колекция искаме да отправим любовно послание към целия свят. Някои от моделите предават посланието отново и отново, нещо като телеграфна лента и постоянно напомняне за важните неща. Сега, повече от всякога, се нуждаем от позитивни чувства и мисли в живота ни“, казва Пернила Волфарт.

След шоуто, над 800 гости, както и хора от цял свят, наблюдаващи събитието на живо на studio.hm.com и в канала на H&M в YouTube, станаха свидетели на наелектризиращо изпълнение на нашумелия певец и автор на песни The Weeknd, който представи своите хитове Starboy, Can’t Feel My Face и I Feel It Coming. За шоуто в Париж бе създаден и импровизиран интерактивен магазин, а същевременно клиенти от цял свят можеха да закупят модели от колекцията на hm.com. Колекцията ще се появи в около 180 избрани магазина днес сутринта, а в България – в магазин H&M на бул. Витоша 6, София.  

More All fashion