Седмичен ХОРОСКОП - 06.03 - 12.03

Astro преди 7 години

През тази седмица Марс завършва пътя си в сектора на Овена, където се намира от 29 януари 2017 г. Две години той не е посещавал „собствения си дом“, предоставяйки възможността Уран да го стопанисва. Този революционер и неконформист от 2011 г. разпалва световните събития, като му е по-удобно да прави това с помощта на Марс. През март 2017 г. космическите потоци дават импулс на двегодишна тенденция за революционни събития, както за хубаво, така и за лошо.

Събитията от първата половина на тази година и особено през пролетните месеци имат разрушителен характер. Целта на всичко в този период е обновяване. Силният човек сега търси и намира нестандартни пътища за решаване на сложните ситуации и единствено тогава ще побеждава. Най-голямото изкушение в това време е неразумната активност, носеща хаос и разрушение. Хората с лидерски характер: Овни, Лъвове и Стрелци, възприемат лесно случващото се и трансформират тази енергия в космически подем, чувствайки прилив на сили.

На Телците и Козирозите ще им бъде най-трудно: все едно някой постоянно ги спъва. Тонусът и Телците и Козирозите едва ли ще се повдигне през този период, но всяко нещо с времето си – на 10-и март Марс напуска своя „дом“ и преминава в Телец. При това той (по-точно енергията около него) губи своя заряд и много хора усещат това като спадане на адреналина.

Ако през февруари внезапните страсти водеха до необмислени постъпки, то в края на тази седмица ние ще почувстваме много ясно, че няма как да получаваме всичко и веднага. Налага се да сменим начините си на действие и да не бързаме, а да сме упорити и настойчиви. Който успее, той и ще спечели.

Хороскоп

Още от Astro