Следва

MFW Есен/Зима 2017-та: Leo Studio Design

PFW Есен/Зима 2017-та: Balenciaga

Котюр среща ready to wear!...

All fashion преди 7 години

Котюр среща ready to wear!

Демна Гвасалия за пореден път разби правилата и показа колекция вдъхновена от наследството на Баленсиага, а шоуто му започна с интересни модели обърнати и закопчани настрани - адаптирани в една изцяло нова фасада и форма.

"Върнах времето назад с поне 30 години. Разгледах всички албуми на Кристобал от едно време и забелязах, че тогава е имало тенденция моделите да носят връхните си дрехи по този начин, реших да го пренеса с леки модернизации", издава тайната си Демна.

Модерната изтънченост, която гони линията на колекцията Есен/Зима 2017-та ясно си личи, дали заради жестоките котюр рокли, вписващи се убийствено в градската среда, или заради саката и елегантните палта.

Потънахме и в предефинирането на полата-молив, която придобива съвсем нов облик или пък е направена подобно на стелки за автомобил, както и в света на клъчовете с форма на странично огледало на кола!

Разбира се, цветните чорапогащници "навлечени" върху обувките или направени направо на супер тесни ботуши отново правят впечатление в дизайните и хвърлят дръзки цветове в аутфитите.

Черешката на тортата обаче бяха котюр роклите - девет на брой, по случай 100 годишнината. Семпли, без излишни добавки с лек акцент - гигантските пазарски чанти. Резултатът? Елегантност и свежест в едно, типично точно като за Гвасалия.

В галерията горе>>> целият блясък на новата колекция на Balenciaga.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.