Следва

Модерната "Малка русалка"

MFW Есен/Зима 2017-та: Leo Studio Design

Днес ще ви запознаем с есенно-зимната колекция за 2017-та на младия италиански бранд Leo Studio Design, на чиято презентация присъствахме по време на седмицата на модата в Милано...

All fashion преди 7 години

Днес ще ви запознаем с есенно-зимната колекция за 2017-та на младия италиански бранд Leo Studio Design, на чиято презентация присъствахме по време на седмицата на модата в Милано.

Основан през 2015-та от Лео Мачина, брандът е разпознаваем със своите закачливи и младежки дизайни, сред които чанти и раници, достойни за стрийт стайл кадри обувки, но и още палта, поли, рокли и ризи.

За Есен/Зима 2017-та, колекцията включва лесни за комбиниране и носене елементи в ярки тонове и принтове, вдъхновени от пъстрото ежедневие и удоволствието от живота.

С внимание към детайла, всеки един от елементите е изработен със замисъл да комплиментира индивидуализма и стила на жената, която ги носи. А още няколко подробности около интересната колекция, разказва самият Лео, от който успяхме да откраднем няколко скъпоценни минути...

V.S.: Здравей, Лео, разкажи ни малко за колекция Есен/Зима 2017-та! На пръв поглед забелязваме, че темата е свързана с Африка...
Л.:
Да, колекцията е пряко повлияна от Африка и по-конкретно от сафари в Кения. Както виждате, основно се състои от чанти и обувки, а мотивите са флорални, животински и много риби, тропически риби.

V.S.: А защо точно сафари?
Л.:
Аз самият бях на сафари миналото лято и преживяването ме впечатли до такава степен, че се отрази и в колекцията.

V.S.: По принцип принтовете присъстват в дизайните ти, но в тази колекция конкретно са много силни...
Л.:
Да, принтовете са ми страст, а бих казал и най-голяма сила.

V.S.: Кой е твоят любим елемент от колекцията?
Л.:
Особено привързан съм към аксесоарите, вдъхновени от пазарите за цветя в Кения, като bucket чантите например.

V.S: Къде освен в Италия можем да намерим дизайните ти?
Л.:
Продавам онлайн на личния ми сайт leostudiodesign.com, както и в повечето големи онлайн платформи: yoox, shopbop, farfetch.

V.S: Благодарим ти, Лео, за нас беше удоволствие!
Л.:
И аз ви благодаря, View Sofia.

More All fashion