Следва

Ако се чудиш какво ти липсва? То това е новият сингъл на Lorde!

Емблемата на българския рок FSB се събира за най-големия си концерт

Легендарната българска рок група FSB ще отбележи 40-годишния си юбилей на сцена с грандиозен концерт в столичната Арена Армеец...

Music преди 7 години

Легендарната българска рок група FSB ще отбележи 40-годишния си юбилей на сцена с грандиозен концерт в столичната Арена Армеец. На 7 октомври публиката в най-голямата зала у нас ще чуе неостаряващите и любими на поколения българи класики - “След десет години”, “Високо”, “Няма как”, “Не така”, “Обичам те до тук” и много други незабравими композиции. Билетите за разтърсващото шоу са на цени от 30 до 70 лв. и вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Впечатляващото юбилейно събитие няма да мине без изненади. На една сцена ще излязат настоящите членове на култовата група - Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, както и специално завърналият се от Германия за концерта Александър Бахаров. Емблематичните музиканти, превърнали се в символ на българския рок, ще зарадват публиката в Арена Армеец, както никога досега, доказвайки за пореден път, че групата е истинска институция.

FSB е единствената родна рок банда, удостоена с най-високото отличие за музикални постижения – Grammy. Те печелят престижната награда за аранжимента на световноизвестния хит на José Feliciano
“Cielito Lindo”. Безкомпромисният звук, перфектната селекция на инструментите и високият професионализъм поставят групата не само на българската, но и на световната музикална карта.

В композициите на FSB е постигнат съвършен синхрон между традиция и новаторство. Препълнените концертни зали и стадиони, милионите почитатели и огромните тиражи на техните албуми са равносметката за 40 години на върха.

More Music