Следва

Валери Божинов вдигна трета сватба

Принцесата на Vogue: Дина Абдулазис

Принцесата на Саудитска Арабия е главен редактор на Vogue Arabia, който вече е официално на пазара...

Други преди 7 години

Принцесата на Саудитска Арабия е главен редактор на Vogue Arabia, който вече е официално на пазара.

Дина Абдулазис е от жените, които правят сериозно впечатление още в момента, в който я срещнете. Принцесата има уникален моден стил, присъства на първите редове на дефилетата на най-големите и успешно ръководи два фешън бутика в родната си страна.

Мнозина вече я наричат "Ана Уинтур на Близкия Изток", защото 42-годишната майка на три сякаш е родена за мода! Влюбва се в нея още на 6 годинки, когато в ръцете си хваща фешън изданието Tatler.

"Да издаваш Vogue в Арабските страни не е никак лесно", признава Дина, която се е борила за този прецедент години, защото все пак жените от Близкия изток са с най-модното съзнание в света.

Брюнетката, която носи косата си в изискана къса прическа, се среща със съпруга си Султан през 2004 година и така става принцеса на Саудитска Арабия. 

Главната редакторка на Vogue Arabia Дина Абдулазис е шикозна, стилна, съпруга, майка, работеща жена и какво ли още не. Всичко това съчетава с безупречна лекота или поне така изглежда отстрани! Какво повече може да искаме, имайки предвид, че дори Louboutin е кръстил обувки на нейно име.


А ТУК повече за пилотния печатен брой на модната библия в Арабия!


 

More Други