Признат грях, половин грях - сборът от калории и количеството сладко, изконсумирано от мен в последните няколко дни е достатъчно за отварянето на симпатична малка сладкарница.

Из - нер - вям се, бързо, лесно и на всичко. Бих предпочела да имам day off за тези няколко дни всеки месец и да ги прекарам у дома, свита на кълбо под завивките, гледайки най-банални романтични филми...

Официално название: ПМС. Според статистики, всяка пета жена страда от него, а симптомите, с които се проявява, са повече от 150. С две думи - голяма досада.

Препоръчано от приятелка на приятелка, до мен стигна розовата кутийка на Лейди Хармония. В нея има точно 60 хапчета, стигат за един месец, имат растителен произход, тоест 6 различни билки в състава си и наистина помагат.

Ето точно пет неща, които се промениха след 30 дни приятен досег до Лейди Хармония:

- Никакви болки по време на месечния цикъл. Направо не ми се вярва, че премина леко, като никога.

- Не бях изнервена, не се скарах с никого и останах в перфектна хармония със себе си и околния свят.

- Не се нуждая от тонове сладкиши. Мога да мина и с две парченца шоколад. Наистина!

- Не променям решенията си на всеки половин час. Време беше...

- Не скачам от еуфория към сълзи като в "доброто" старо време.

Свикнала да пия лекарства против болките, да си позволявам повече сладко и да си казвам, че е нормално да съм изнервена до припъдък, прочетох няколко пъти съдържанието на продукта.

Гроздово семе, репей, растителен витамин D3, Агнус кантус, центела азиатика и органичен селен - това се крие в кутийката на Лейди Хармония. Таблетките нямат никакъв филм, така че са сто процента натурални. Всичките тези непознати имена помагат за хормоналния баланс, който е най-важният фактор за месечния цикъл, допринасят за доброто състояние на имунната система, правят косата и кожата по-гладки, красиви, сияйни, и ни спестяват няколко дни стрес всеки месец.

Така, за да задържа ефекта, ще нося Лейди Хармония в чантата си следващите няколко месеца, а след това мога да продължа профилактично с едно хапче на ден. И наистина да забравя за ПМС и болезнен цикъл.

Коментари 2

Добави коментар
Елена (10/03/2017 / 12:45)

Не е ли малко пенкилер, като за всичко? То не че при нас, жените, всичко не е навързано, де. И аз чух добри неща, ще пробвам.

QueenGeek (10/03/2017 / 09:51)

Страхотен продукт! Ползвам го отскоро, но въпреки това вече се наслаждавам на резултатите! Препоръчвам с две ръце!!!!!!!!!!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Как да спрем косопада между сезоните?

Как да спрем косопада между сезоните?

20-03-2017

Въпрос:

Пролет е и това е чудесно, но това се отразява пагубно на косата ми! Как да се справя? 

Отговор:

Лесно е, че даже имате и няколко варианта:
1. Масажирайте скалпа си с етерични масла, ние предпочитаме лавандулово и бадемово. Хем помагат за здрава грива, хем мирисът... Прочети...

Item of the day

Вечните с главно В

Виж още
Вечните с главно В

Жълт бутон

Разкрихме ГО! Ето с кого се гушка Кейти Пери

Разкрихме ГО! Ето с кого се гушка Кейти Пери

Виж още