Да се поглезим с Лейди Хармония

09-03-2017 Текст: View Sofia/Миглена Ангелова Фотография: View Sofia 2
Добави коментар

Признат грях, половин грях - сборът от калории и количеството сладко, изконсумирано от мен в последните няколко дни е достатъчно за отварянето на симпатична малка сладкарница.

Из - нер - вям се, бързо, лесно и на всичко. Бих предпочела да имам day off за тези няколко дни всеки месец и да ги прекарам у дома, свита на кълбо под завивките, гледайки най-банални романтични филми...

Официално название: ПМС. Според статистики, всяка пета жена страда от него, а симптомите, с които се проявява, са повече от 150. С две думи - голяма досада.

Препоръчано от приятелка на приятелка, до мен стигна розовата кутийка на Лейди Хармония. В нея има точно 60 хапчета, стигат за един месец, имат растителен произход, тоест 6 различни билки в състава си и наистина помагат.

Ето точно пет неща, които се промениха след 30 дни приятен досег до Лейди Хармония:

- Никакви болки по време на месечния цикъл. Направо не ми се вярва, че премина леко, като никога.

- Не бях изнервена, не се скарах с никого и останах в перфектна хармония със себе си и околния свят.

- Не се нуждая от тонове сладкиши. Мога да мина и с две парченца шоколад. Наистина!

- Не променям решенията си на всеки половин час. Време беше...

- Не скачам от еуфория към сълзи като в "доброто" старо време.

Свикнала да пия лекарства против болките, да си позволявам повече сладко и да си казвам, че е нормално да съм изнервена до припъдък, прочетох няколко пъти съдържанието на продукта.

Гроздово семе, репей, растителен витамин D3, Агнус кантус, центела азиатика и органичен селен - това се крие в кутийката на Лейди Хармония. Таблетките нямат никакъв филм, така че са сто процента натурални. Всичките тези непознати имена помагат за хормоналния баланс, който е най-важният фактор за месечния цикъл, допринасят за доброто състояние на имунната система, правят косата и кожата по-гладки, красиви, сияйни, и ни спестяват няколко дни стрес всеки месец.

Така, за да задържа ефекта, ще нося Лейди Хармония в чантата си следващите няколко месеца, а след това мога да продължа профилактично с едно хапче на ден. И наистина да забравя за ПМС и болезнен цикъл.

Коментари 2

Добави коментар
Елена (10/03/2017 / 12:45)

Не е ли малко пенкилер, като за всичко? То не че при нас, жените, всичко не е навързано, де. И аз чух добри неща, ще пробвам.

QueenGeek (10/03/2017 / 09:51)

Страхотен продукт! Ползвам го отскоро, но въпреки това вече се наслаждавам на резултатите! Препоръчвам с две ръце!!!!!!!!!!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

Глътка свежест...

Виж още
Глътка свежест

Жълт бутон

Уейн Рууни ще става татко за ЧЕТВЪРТИ път

Уейн Рууни ще става татко за ЧЕТВЪРТИ път

Виж още