Следва

Блу Айви в рокля за 26 хиляди!

Говори ми за ЛЮБОВ: Гого

Косата, казват, е проводник на всички емоции и чрез нея тайно може да се оплетеш в мислите на другия...

Други преди 7 години

Косата, казват, е проводник на всички емоции и чрез нея тайно може да се оплетеш в мислите на другия.

Подтикнати от тази донякъде мистериозна и много интересна мисъл, днес се срещаме с един "повелител" на косите. Мъж, който прави и невъзможното, само и само една грива да е в най-красивия си блясък. Оттук - и приносителката й. Отличен проводник на всякакви любовни, нежни, емоционални и други фини преживявания. 

Популярният коафьор Гого, арт-директор на салони "Арлет", днес споделя магиите си с нас. Потапя ни в най-личния си свят и ни споделя каква е любовта, с него, за него, от него. Четем заедно!

Трите най-любими присъствия в живота ти?
На първо място поставям семейството ми. То се състои от две прекрасни момичета - Мария и Ясмин. Присъствието и на двете е моят светъл лъч сутрин и моята най-голяма радост постоянно. Третото присъствие е общо между екипа ми от 16 колежки в салона и един колега. Имам честа и удоволствието да съм в компанията на прекрасни хора и да получавам от тяхната любов.

Досега не си го правил за Любов, но би го, ако се наложи? Какво е?
Досега не съм гледал куче, бих го направил, но го отлагам за времето, когато ще имам повече време да се грижа за него. Мисля, че този другар се появява в твоя живот, когато трябва.

В исторически аспект, най-ми харесва как се е обичало в... в исторически план обич и любов е имало винаги и ние сме плод на това. Все си мисля, че светът върви към по-добре, затова мога да кажа, че в днешно време трябва да сме по-добри и да обичаме повече, не само близките си, но и всички.

Любовта е винаги от пръв поглед или следва да се мине пред очите Й още веднъж?
За всеки е различно, имам приятели отдавана забравили тези чувства и други, които горят в любовта. Чувството любов трябва постоянно да се подхранва още от детска възраст, да се поддържа този огън. Оставиш ли го да залинее, започваш само грозното да виждаш в живота.

Разбираш, че Е там, когато... пламъкът на любовта е във всичко. Във всяко нещо, което правиш и съзерцаваш. Можеш лесно да разбереш къде е, като прецениш с какви мисли се отнасяш към нещата в живота ти. С любов винаги чашата е наполовина пълна.

Вярваш ли в необходимостта на случайностите?
Случайност, съвпадение или съдба, карма, каквото и да е, е просто обстоятелство, без което не може. Въпросът е дали успяваме да разберем какво се случва и да си извадим поука и да си научим урока.

Коя случайност те направи влюбен мъж?
Историята е наистина интересна и дълга. Ще разкажа краткия вариант. Лято, море, бар на плажа, приятели и изведнъж ме заговаря най-красивото момиче на света. Миг невнимание и я нямаше. Озъртане, търсене, няма я.  На другата вечер за късмет я виждам отново и този път вече я поканих на напитка на бара. Направих й мъртва хватка с чар, остроумие и кавалерство и вече три години и половина не сме се разделяли. От първата вечер спим заедно и прегърнати.

Жените не знаят, но мъжете много ги е страх от... не съм специалист по темата. Предполагам колкото хора , толкова и отговори. В дуален свят няма как без страх. Успехът се дължи на страха от неуспех и т.н. Страхът може да е и двигател, както виждаме. Страхувайте се!

Прошка, търпение или доверие?
И трите, и още много други.

Ако в този момент започнеш да пишеш любовен роман, първото изречение ще е... първо усетих някакво гъделичкане в стомаха, после усетих парфюма й и когато си вдигнах погледа, видях очите й.

Най-афродизиачното меню?
Бих ви препоръчал книгата на един голям кулинар на тази тема. „69 изпитани афродизиака“ на Петя Петкова-Щифлер. Иначе моята рецепта е проста, леки храни с хубава напитка.

Не ти е случвало дотук, но много си мечтаеш с любимата да преживееш... пътуване с кола (яхта) в чужди земи и всеки ден да сме на ново място.

Руса, черна или кестенява да съм, за да ме намери голямата любов?
На всеки му отива различен цвят. НО. Русото винаги е било, е и ще бъде номер 1. Русите жени ги забелязват първо. В русото има повече светлина. Ултимат прическата за мен е русо каре.

Скъпи жени, никога не подценявайте това, че ние, мъжете, търсим... според мен всеки човек търси във връзката си другар. Всеки е в постоянен процес на развитие. С човека, който ти е спътник, трябва да намираш събеседник и приятел. Той ти е коректив и духовна опора. За хармонична връзка трябва да сте на едно ниво и да се бутате един друг напред. Много хора търсят идеалния партньор, но тук няма да го намерят, идеален е само Сздателя. Той ни обича, обичайте се и вие.


 

Специалният проект на ViewSofia "Говори ми за ЛЮБОВ" стана възможен благодарение на стиха, целувката в цъфналата ръж и Ballantine's.

Благодарим за приятната атмосфера и прекрасното отношение към нас и нашите гости на ресторант SASA Asian Pub!

Любовните ни послания се изписват на новия, готин и забавен Lenovo Yoga. Така ги съхраняваме завинаги, и на екрана, и на хартия.


• За перфектната грим визия на нашите гости се погрижиха очарователните момичета от Dior, винаги с внимание към детайла!


Приятната атмосфера и много вкусната азиатска кухня на нашите любезни домакини от ресторант SASA има два адреса:

SASA Radisson, пл. „Народно събрание“ 4
SASA Paradice Center, Paradice Center, ет.2


Нали не сте забравили другите епизоди от поредицата "Говори ми за ЛЮБОВ"?

Любовта на Макс Пирски
Любовта на Анжела Недялкова
Любовта на Графа
Любовта на Стефания Колева
Любовта на Константин Трендафилов
Любовта на Михаела Филева
Любовта на Voin de Voin
Любовта на Антония Комитова
Любовта на VenZy
Любовта на Юлия Спиридонова
Любовта на Правдолюб Иванов
Любовта на Иван и Александрина
Любовта на Сани Жекова
Любовта на JEREMY?
Любовта на Ася Капчкова
Любовта на Димитър
Любовта на Георги
Любовта на Сара

More Други