Следва

PFW Есен/Зима 2017-та: Fenty x Puma

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Свежа порция модни издънки!...

All fashion преди 7 години

Свежа порция модни издънки! Както всяка седмица, така и тази!

Twinsies!

Всеки иска да е като Бионсе, факт. Такъв е случаят и на певицата Сиара, която изкопира досущ визията на Бионсе от церемонията по връчване на наградите Грами, състояща се от дълга червена рокля с прекалено щедро деколте, богати бижута и разпуснати прави коси, медни на цвят. Пайетената рокля на Бионсе е дело на Питър Дундас, докато тази, с която Сиара се появи на Vanity Fair партито след Оскарите, идва с етикет от бранда Jovani. Приликата между двете визии е неоспорима, с единствена съществена разлика - материята на роклите. И докато цялото интернет пространство коментира как Сиара нарочно копира Бионсе, ние сме склонни да вярваме, че грешката е неволна и се дължи на непланувана промяна в последния момент, отколкото на търсен ефект.

PFW не е за всеки

Салма Хайек е позната с изключително лошия си стил, припомняме част от издънките й тук и тук, а мнението ни за стила на Ники Минаж е доста подобно, макар и двете да са в коренно различни среди. Поводът днес да ги съберем на едно място, е нелепото им облекло по време на случващата се в момента седмица на модата в Париж. Салма трябва да разбере, че на ниския й ръст и секси извивки модните елементи на момента рядко стоят добре, даже обратното, нелепо е... Що се отнася до Ники Минаж, тя пък трябва да намери разликата между екстравагантно стайлинг решение по време на ревю, какъвто е случаят с разголените гърди от Saint Laurent миналия сезон и откъдето вероятно тя се е вдъхновила, и как реално изглежда идеята, приложена на пищната гръд на недотам стилната певица.

Без сутиен, но с колан!

Подобно на провокативната Ники Минаж, колежката й Halsey реши да се появи, и тя, с по-разголена визия. За щастие блондинката не тръгна само по гръд и направи минимални усилия да прикрие женските си части. Как? Ами с широк колан от ретро времената. Кефим се на решението за по-различна визия, но не и на факта, че коланът се използва на вместо сутиен. Пошло е и от друга страна шокиращо, а да не говорим как е премазала бюста си Halsey.

Златна игла

Ежегодната церемония по връчване на наградите "Златна игла" се състоя преди дни в хотел Рамада. Под ръководството на Любомир Стойков, отново ставаме свидетели на ужасяващи недоразумения. Имена няма да цитираме, снимките говорят сами за себе си, единствено ще вметнем, че представлението е много подобно на онова, наречено Sofia Fashion Week. Не ни разбирайте погрешно, добрите примери са налице, но на фона на целия този цирк, те трудно се забелязват...

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.