Следва

Три очаквани комбинации за мъжa през лято 2009

Totally Erected в 4 теми - Nature power

От този месец до септември включително, Totally Erected Fashion Studio представя българските творци в четири...

All fashion преди 14 години

От този месец до септември включително, Totally Erected Fashion Studio представя българските творци в четири различни концепции.

В сряда се случи първото такова събитие, като в известното студио гостите разгледаха арт инсталации, fashion инсталации, бижута, аксесоари, чанти, мебели, ръчно изработени обувки.

Първото събитие на Totally Erected Art Studio се казва Nature power и е посветено на „зелената идея”, еко продуктите и запазването на природата чиста.

Вдъхновени от красотата и екзотиката, която ни поднася пролетта, TOTALLY ERECTED представят концептуална селекция, базирана на естествената красота и естествените материали.

Имената, които участват в този своеобразен еко шоурум, са Gene clothing с колeкция от естествени материали с ръчно изработени детайли; Totally Erected; Rosalina с fashion инсталациите си; Пламен Петров (Plamen Petrov) с колажи; Konstant-in представи мебели от пресован картон, а уникалните ръчно изработени лампи от рециклирана хартия, които са едни от любимите ни неща вътре, са изработени от Nadin.



Нева Балникова, с нейните отличаващи се артистични бижута, показа колекция от кожа и дантела, която привлича с изключително женственото си очарование.



Уникална сребърна и златна бижутерия показа Николай Сардъмов, наречена „Тайната градина”.



Zona Urbana представиха чанти и портмонета от рециклирани материали.



Poli показа ръчно изработени обувки за Totally Erected.



След като разгледахме всички представени неща и си набелязахме няколко, които съвсем скоро ще отидем да купим, се насладихме и на освежителните питиета, както и на приятната лека музика в очарователната градина, и успяхме да си поговорим с дизайнерите, бижутерите и хората, които участват в проекта.



Освен че събитието остави добри спомени у нас, ни хареса и идеята за art пространство – място, на което хора от цял свят (и България), свързани с мода, интериорен дизайн, продуктов дизайн, изкуство, фотография и пр., да представят идеите и проектите си, като тук това ще се случва всеки месец с различна концепция. Нещо, което се случва по цял свят.

С нетърпение очакваме и следващите събития и сме любопитни да видим какво ще направят дизайнерите по другите теми - Ocean Mania, Savana Africa, Back to the city. Всяко 10-то число от новия месец.

Имаш почти 30 дни да отидеш, да разгледаш и да се сдобиеш с нещо уникално и екологично чисто за летния си гардероб или свежа домашна придобивка.
 
Totally Erected Fashion Studio е на ул. Хан Крум 4Б.

More All fashion