Следва

Кецове номер 8: Nike Air Max 90 Ultra Essential, как го носим и защо да бъде и ваш

Ела, зареди ме! Вкусът на пролетния ден

Алармата звъни разтрисащо, закъснявам с поне 15 минути!...

Food преди 7 години

Алармата звъни разтрисащо, не й се сърдя, знам, че идеята й е да ме вдигне за подвизи, но е неоспоримо - закъснявам с поне 15 минути! Бързо пресмятам какво има за вършене днес, офисът е близо, но пък енергията му е свръхдинамична, момичетате ме чакат за поне 8 съвместни задачи само за сутринта. Намятам монохромен аутфит, взимам каквото ми е нужно и викам такси.

Десет минути и няколко светофара по-късно вече съм в офиса. Работният хаос е започнал с пълна сила, но открадвам няколко ценни минути, в които да изпия кафето си и да закуся, разглеждайки новия брой на Vogue, току що кацнал с екипа, който следеше Седмицата в Милано.



Храната за окото в професия като моята е като слънцето за всяко живо същество, но ми трябва и физическа сила. Основно за  авторски постижения и хрумки, но и за чисто злободневното справяне със задачите от 1001 естества, които имаме в Редакции като нашата. За перфектния старт на деня, замислен от все сърце като хубав, успешен и силен откъм самочувствие и радост, посягам към последното откритие на щанда за храни, пълни с енергия и здраве.

Това е новата специална серия на Activia, абсолютен кулинарен остров в морето от много и все еднакви продукти с етикет мляко. Фантастичо различна, с прекрасна опаковка, която сама по себе си храни и в комбинации, за които съм мечтала, но не и имала, в готов за консумация продукт.

Обожавам вкуса на спелта и маково семе, които кокетно си кореспондират в една напълно зареждаща и увличаща с различния си вкус комбинация.

Activia е убийствено вкусна, засища, но не преяждаш, силата на добре комбинираните съставки се влива в съществото ми като пролетен живителен сок. Работите вървят леко, но силно, вярната формула АЗ-храната-задачите е постигната без уморителни пресмятания.

Денят е към края си, а аз удобно съм се настанила на дивана у дома. Вечерям и разглеждам книга с рецепти за десерти - обожавам такива четива вечер, защото ме зареждат със спокойствие и с нови идеи за изненади.



Така, като гледам, утре половинката ми ще се радва или на шоколадови каноли или на пикантен течен шоколад.

Фен съм на хранителните режими и зорко спазвам какво и как похапвам, именно и заради това вечерята ми е същата като закуската - безумно вкусната Activia. Този път вкусът е друг, защото благодарение на новата специална серия мога да разнообразявам храненията.



Денят ми завършва с киноа и лешници в гъсто и нежно мляко, същински комфорт, първо за сетивата, после - и за цялата мен!  


Откриваме новите вкусове Спелта и маково семе и Киноа и лешници на Activia в търговската мрежа.
 

More Food