Следва

WAX TAILOR представя новия си албум в София

Жестоко фънк, соул и R&B изживяване с колоритната бас дива Nik West

Колоритната бас дива се качва на сцената на Sofia Live Club след по-малко от 48 часа...

Music преди 7 години

Колоритната бас дива се качва на сцената на Sofia Live Club след по-малко от 48 часа.

NIK WEST е артистът, който на 9-и март ще покори сцената на Sofia Live Club с неподправен стил, вълнуващ фънк и зареждащо излъчване. След броени часове фънки бас дивата ще сподели нещо специално с феновете си - най-новия проект „Say Something“. А всеки, който иска да стане част от тази запомняща се вечер и да си подари едно наситено с фънк, соул и R&B изживяване, може за закупи своя билет на цена от 40 лв. при предварителна прожда и 50 лв. на входа в деня на събитието.

Последният сингъл на Nik West „Say Something“ е още едно доказателство за уникалния почерк и огромната доза талант на басистката, признат от музикалната индустрия и имена като Prince, Dave Stewart от Eurythmics, Lenny Kravitz, Steven Tyler и Flea от Red Hot Chili Peppers. Краткосвирещият албум звучи като съвременна версия на късните соул класики от 70-те години. Той е изпълнен с плътни, мелодични бас линии, щури китари и барабани, които съпровождат парчетата. Усеща се влиянието на Pince и Lenny Kravitz, но звукът с почерка на Nik West е категоричен. Дори кавър версиите на AC/DC “Back in Black” и парчето на Rudy Toomb “I’m Shakin'” излъчват оригиналността и искарата, с която бас душата на Nik West свети.

Феновете на фънки бас музиката могат да се подготвят за изобилие от качествена музика, която ще открият в „Say Something”, на 9 март в Sofia Live Club.


More Music