Следва

Тайната на това да изглеждаш по-млада…ЗАВИНАГИ!

Love to quote: 10 зареждащи цитата за по-богата седмица от Пушкин

В средата на деня, ни е необходима малка доза вдъхновение, която днес намираме в лицето на един от най-великите автори от началото на 19 век, а именно Пушкин...

Celebrities преди 7 години

В средата на деня, ни е необходима малка доза вдъхновение, която днес намираме в лицето на един от най-великите автори от началото на 19 век, а именно Пушкин.

Считан за родоначалник на съвременната руска литература, той оставя след себе си множество шедьоври, които съставляват цяла една литературна епоха, в която живеем до ден днешен.

Загинал в дуел, заради честта на съпругата си, той ни показва ценни уроци не само с творбите, но също така със своите действия и мисли, част от които споделяме, с голямо удоволствие, тук:

Хората никога не са доволни от настоящето и, имайки малко надежди за бъдещето, украсяват невъзвратимото минало с всички цветове на въображението си”.

"Илюзията, която ни крепи е по-скъпа за нас, отколкото десет хиляди истини".

"Да научиш човека да бъде щастлив – това е невъзможно, но да го възпиташ така, че да бъде щастлив – това е възможно”.

"Не отлагай нещо за вечеря, което можеш да изядеш за обяд".

„Да се откажеш от риска означава да се откажеш от творчеството".

"Скуката е една от способностите на мислещите същества.”

"Първата любов винаги е свързана с чувствителност. Втората – с чувственост.”

"Там, където няма любов, не е забавно.”

"Мисъл! Велика дума! В какво се състои величието на човек, ако не в мисълта? Тя трябва да бъде свободна така, както трябва да бъде свободен и човек."

" Глупавата критика не се забелязва толкова както глупавата похвала."

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 13 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.