Следва

Новости от Canon

Три очаквани комбинации за мъжa през лято 2009

Бели кецове, бял t-shirt, класически джинси и секси очила. Това е една от онези класически мъжки визии, на които...

Fashion преди 14 години

Бели кецове, бял t-shirt, класически джинси и секси очила. Това е една от онези класически мъжки визии, на които господата никога не изневеряват. В модерен град като София младите мъже носят предимно джинси, като ние сме фенове на сивите. Те са секси, модерни, отиват на всичко и са подходящи за почти всякакъв повод. Точно поради тази причина това лято комбинираме и обличаме мъжете в сиви джинси, след това започваме да експериментираме.

Fashion party

Ако си канен на парти, на което не е упоменат дрескод, си щастливец. В такъв случай можеш да експериментираш, като честно казано ние отново бихме заложили на любимите стари сиви джинси. Добавяме бяла риза и тъмносиви обувки, защото все пак на парти не може да си casual. Ако имаш намерение да си по-официален, добави и сако, нашият избор е класическо с две копчета в тъмносиньо. За по-парти визия носим шапка и очила, но това вече е въпрос на личен избор.

Casual



Една много ежедневна комбинация. Представи си, че си тръгнал на разходка да свършиш малко работа в събота следобед например или отиваш на обяд с приятели. Ние бихме заложили отново на старите сиви джинси, които никога не ни предават, сандали, обикновена тениска и чанта.

Точно тези сандали са малко екстравагантни, но нищо не пречи да ги замениш с нещо по-семпло.

Fashionable guy



За да направиш впечатление, трябва да си интересен, с уникален външен вид. Старите ти сиви джинси отново могат да влязат в употреба, най-малкото защото могат да се приемат за наистина fashion. Ние избираме сива интересна чанта, ефектни очила, високи кецове в сиво и две тениски. В черно и бяло. Може да разнообразиш по твой вкус с друг тип тениска, кецове или чанта, но е добре да спазиш цялостната идея. Комбинацията е подходяща за модерни мъже, които имат натоварено, но в никакъв случай скучно ежедневие. За такива, които не работят в банка или бизнес офис, а са по-скоро артисти, занимават се с писане, музика или фотография. Или просто се снимат за SofiaStreetStyle.

More from View Sofia

More Fashion