Следва

„Чайка“ на Азарян с прожекция в негова памет

Любимецът на българската публика Paco Osuna се завръща в YALTA CLUB

Този петък, 10 март, ще посрещнем един от любимците на българската публика - Paco Osuna. Той се завръща в YALTA CLUB, за да зарадва...

Music преди 7 години

Този петък, 10 март, ще посрещнем един от любимците на българската публика - Paco Osuna. Той се завръща в YALTA CLUB, за да зарадва за пореден път феновете на електронната музика в голямата зала на клуба. Компания на испанеца зад пулта ще правят Philip Chernikov и Diass.

С кариерата, обхващаща повече от 20 години, Paco Osuna е един от най-разпознаваемите артисти в индустрията. Печелил е някои от най-важните награди в Испания, като тези за най-добър изпълнител, най-добър техно диджей и диджей на годината, както и тези за най-добър продуцент и най-добър ремикс за Plastikman-Ethnics, дадена му от DJ Mag. Като диджей, той е напълно усъвършенстван и дълбоко осъзнат, когато става въпрос за звукова естетика. Всеизвестно е, че за Paco е изключително важно да подновява и преоткрива себе си. Музикалната монотонност никога не е опция за него, когато се качва зад пулта.

Легендарният диджей винаги е имал специална връзка с България и точно това е причината да чуваме опияняващата му музика толкова често. Едно от последните му участия в България беше в края на 2015г., когато беше гост на Takeover и направи едно наистина запомнящо се парти. След това го чухме отново на Solar Easter 2016, където хиляди се отдадоха на поглъщащия му бийт и светлинни ефекти.

Едно е ясно. Всички отминали събития, на които е присъствал Paco Osuna, дават предпоставка за още едно преживяване, изпълнено с качествен саунд в компанията на един от най-успешните испански диджеи и двама от най-спешните и талантливи български такива.

Билети на цена от 30 лева могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB.

More Music