Следва

Италианките са луди по прическата на Шанел

Огледалце, огледалце...как го прави тя?

Супермоделът Линда Еванджелиста - лицето на Прада от миналия сезон и настояща звезда на L’Oreal Paris, би...

Hair преди 14 години

Супермоделът Линда Еванджелиста - лицето на Прада от миналия сезон и настояща звезда на L’Oreal Paris, би трябвало да е усвоила до съвършенство немалко разхубавяващи трикове по време на близо 30-годишната си кариера на звезда на подиума.

Обожавайки да черпим вдъхновение от тези, които наистина са напред с материала, взимаме назаем някои дребни, но велики тайни от Нейно величество Линда, чрез които можем за няколко минути да се доближим до съвършенството.

Ето какво казва тя:
“Гримирам се сама, всяка сутрин, като максималното време, което отделям на това е 10 минути. Най-важното нещо е да се гримираш на естествена светлина.

Всичките си гримове държа на един грамаден огледален поднос, който разнасям до прозорец вкъщи, който изглeжда с най-добрата светлина в тоя ден.”



44-годишната звезда признава, че е най-съсредоточена в начина, по който изглеждат устните й. Пред английското издание на Grazia тя споделя:

“Не мога да живея без молива си за устни - той буквално ми "прави" лицето и подчертава изражението ми. Нищо друго в несесера ми няма тази сила. Скулите ми веднага изпъкват и сякаш всичко в лицето се изостря и подчертава. Използвам това задължително от години и никога не давам на гримьорите до нанасят молива ми за устни. Дори на най-големите. Не нося червило. Убедена съм, че моливът за устни и мъничко глос дават много по-модерен, "уголемен" и секси ефект".

 

More Hair