Следва

Какво носи редакцията: Някои /САМО/ от аксесоарите ни

8 март 2017, 12 часа на обяд... 3 ПРИНЦЕСИ вече имат своите нови обувки, вижте!

Осем жестоки чифта кецове. Осем дни изпълнени с трескаво нетърпение. Само три победителки...

All About Life преди 7 години

Осем жестоки чифта кецове. Осем дни, изпълнени с трескаво нетърпение. Само три победителки.

На 8 март, точно в 12, както обявихме, настъпи мигът най-сетне да разкрием кои са трите прекрасни модерни дами, които ще се радват на чисто нови и супер модерни кецове от играта ни с BUZZ.

 

Кой ще се радва на нови кецове от играта на View Sofia и Buzz?

Публикация, споделена от @viewsofia на

 

След дълго събиране на отговори, мейли и share-вания /числото на обичащите кецове красиви момичета, които опитаха късмета си в играта ни е над 3000!/, на абсолютно случаен принцип, най-големите късметлийки, докоснати на празника от ръката на нашата колега Йоанна се оказаха:

Anjinha


Надя Стоянова


Михаела Маврова

 

Честито, прекрасни! Имайте най-щастливия ден и се свържете с нас, за да уточним начина на получаване на мечтания ви чифт.

На всичко останали, благодарим, бяхте страхотни с невероятния си пролетен заряд. Следете следващите инициативи, защото екипът ни, както и този на BUZZ, не спят.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.