Следва

Кит Харингтън е The ONE!

Една грива ПРЕДИ и СЛЕД: Обожаваме този прасковен нюанс!

Косата ми хубава, мечтите ми големи..., перефразираме Селинджър, докато влизаме в жестоко приятния периметър на Coco dry bar...

Hair преди 7 години

Косата ми хубава, мечтите ми големи..., перефразираме Селинджър, докато влизаме в жестоко приятния периметър на Coco dry bar. Идеята е супер проста, ако я разглеждаме под формата на замисъл, и не толкова - ако я видим през призмата на финалното изпълнение. Става въпрос за розово, и то за розово в косите. Искаме да ни е розово навсякъде, като при Chanel Пролет 2017, например, както в сърцето, така и визуално, отвън.

Целим най-доброто място за постигане на това ни желание и, заредени авансово с кофа смелост, сядаме на стола за едно ново, пастелно, фино, безкрайно красиво начало.

Как изглеждат нещата преди, как след и какво се случва междинно, проследяваме заедно с вас в този пълен с фото-материал репортаж, за който сме сигурни, че ще убеди и вас в неистовата сила на преобразяването така, както убеди и нас, докато го правехме.

Предупредени сме, че ако искаме толкова драстична промяна, пълна с въображение и финален ефект на красива япоска градина, ни трябват около 4 часа време, което не е нищо, първо, предвид финала, но и заради адски вкусното кафе и по един такъв, нежно дамски коктейл, който изпиваме на място. До прасковения свеж нюанс с доза розе стигаме чрез невероятната техника блоранж.



В ръцете, невероятно сръчни, на Силвия сме, коафьор в Coco dry bar, а наш модел е прекрасната Димитрина, невероятно чаровна жена, млада майка, художник, естет и изобщо прелест.


А помниш ли когато влязохме в гардероба на очарователната Гери Баева, момичето-двигател зад Coco Dry Bar & Nail House? ТУК!!!!


 



Косата на Дими е много дълга, гъста, гледана добре. Нормално, изисква и повече време. Предвидено е едва загатнато скъсяване, останалото усилие е насочено към играта с цвят.  Запазвайки корена естествен и работейки по дължината на косата, поддържането на мечтания нюанс се превръща в лесна задача и за в бъдеще.

 



За новата визия залагаме /задължително!/ на продукти, които щадят и подхранват косата, на растителна основа, като боята за коса Kydra by Phyto.  





Дръзки в екипната си цялост, решаваме да надградим така наречената техника "Балеаж", което води до игриви кичури плодови намигвания в косата. Залагаме на прасковен нюанс, който обещава да е тотален хит тази пролет! Прическата e жива, сякаш целуната от слънчевите лъчи,  напомняйки със свежа енергия, че едно ново начало е тук!

Времето неусетно лети, трите часа обезцветяване изглеждат като минути. След нежно изплакване косата е готова да приеме свежия пролетен цвят. За постиане на желания нюанс, Силвия смесва няколко различни цвята боя, със задължителното присъствие на secret ампулата с масло от алеса, която подхранва красивата грива и щади косъма от вредното влияние на препаратите. След 20 минути цветът е напълно готов и е време за стилизиране и прическа.


Secret ампула за грижа и подхранване, състояща се от 99% живи съставки и масло от алеса.



Изумително красива, елегантната вълниста прическа на Дими е готова. Косата е супер, нежно прелята в неуловима игра на живи нюанси. Продуктите са дотолкова качествени, че няма следа от третирането. Единственият ефект е невероятно приятната пролетна промяна.

Основа за нови, цветни случвания!

 


COCO dry bar & more
Ул. Николай Хайтов 2, кв.Изток


 

More Hair