Следва

Да си припомним: ЗЛАТНИТЕ правила за перфектна коса!

Виртуална реалност и SPA медитация от Natura Bisse Barcelona

На 8-ми март испанската луксозна козметика въвежда съвсем нова терапия - The Mindful Touch. 

Hair преди 7 години

На 8-ми март испанската луксозна козметика въвежда съвсем нова терапия - The Mindful Touch. Тя включва потапящо, виртуално реалити видео и аудио сет. Те са създадени специално да подпомогнат SPA преживяването и да увеличат релаксиращия ефект по време на терапии.

The Mindful Touch започва с 10 минутно носене на очила с виртуална реалност. Тя отразява природни сцени и глас, който дава инструкции относно дишането, като помага за фокусиране върху усещанията на тялото. Цялото преживяване има за цел да доближи клиентите до чувството на медитация и може да бъде добавено към абсолютно всяка една от терапиите на Natura Bisse.„Когато отидеш на спа и имаш един час на разположение, трябва да получиш уникално преживяване,“ казва Патриша Фисас, директор на иновациите и разработване на продуктите в испанската компания „В днешни дни хората практикуват медитация, все по-често и ние трябва да им предоставим 360 възможности за това, ново измерение на грижа за нас самите, която включва терапия не само на кожата, но и на ума и тялото.“

През февруари Natura Bisse Barcelona получи една много желана и специална награда - от изданието на HARPER’S BAZAAR Сингапур. По време на раздаването на годишните SPA награди на медията, две от терапиите на луксозната марка бяха отличени в категориите „Най-добро матиращо лечение“ и „Най-добра успокояваща терапия за чувствителна кожа“.

Natura Bisse Diamond Whitening System е терапията, отличена като най-ефикасния продукт, на който може да се разчита за матиране на несъвършенствата по кожата.

Тази специализирана терапия за лице прилага сериозни дози меланин, за да постигне наистина тонизирана кожа. Използвайки високоефективния продукт Diamond White на Natura Bisse, кожата получава концентрирана доза от високотехнологични молекули, чрез уникален способ, за да може те да достигнат там, където са необходими. В комбинация със специални технологии на нанасяне и масаж, кожата изглежда по-тонизирана.

Призовото място „Най-добра успокояваща терапия за чувствителна кожа“ беше отредено за Natura Bisse Ceutical Skin Comfort. Тя е много полезна за хората, чието състояние на кожата често се обостря и поради това те знаят какво да правят и към какво да се придържат: към деликатни продукти, избягват грубото ексфолиране и се пазят от слънцето.

Какво щеше да се случи, ако имаше начин всички тези правила да се нарушат? Възможно ли е да има защитен щит около кожата, позволяващ й да се справи с всичко, изпречило се на пътя й? Терапията Ceutical Skin Comfort включва третиране с балсам, комбиниран с успокояващи съставки, чиято цел е намаляване на червенината и предоставяне на инстантно облекчение на раздразнената кожа. Също така е богат на натурални съставки, които помагат за усилване бариерната функция на кожата, позволявайки й да отстранява частици, които могат да предизвикат възпаление.

Екипът на Natura Bisse Barcelona е изключително щастлив от това, че наши терапии са отличени като съществени при поддържането на перфектната визия. Надяваме се и занапред да бъдем винаги избор номер едно за прекрасните дами и да сме от полза в грижата за тяхната красота.

Изключителен представител на Natura Bisse Barcelona за България през последните 8 години е компанията Esthetic Privilege Ltd. Вижте къде може да намерите продуктите и терапиите на марката >>>


More Hair