Следва

Крадем визии: Dark стилът на Кристен Стюарт

PFW Есен/Зима 2017-та: Givenchy

Знаем, че Седмицата на модата в Париж свърши, но връщаме лентата назад, за да отдадем заслуженото на едни от най-големите...

All fashion преди 7 години

Знаем, че Седмицата на модата в Париж свърши, но връщаме лентата назад, за да отдадем заслуженото на едни от най-големите.

Рикардо Тиши официално напусна Givenchy, а ние все още нетърпеливо чакаме заместника му. Въпреки това модния гигант представи модели за сезона Есен/Зима 2017-та.

Цели 27 визии, всички в червено, подбрани от екипа на студиото и предназначени за междинна колекция. За Fall 2017 г. ателието избра дизайни на Тиши от 12-годишното му творчество за модния лейбъл. А както казаха официалните говорители на Givenchy - всяка една от тези визии е "като представител на кодовете на модния лейбъл и възприятията му".

В галерията горе>>> целият блясък на междинната колекция на Givenchy!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.