Следва

Самуел Финци специално на София Филм Фест, за да представи двата си филма

"Цветове на любовта" - изложба на Гроника Кавафян

„Цветове на любовта" е оживялата палитра на онова, което остава извън клишето. Експлозия на нюанси, които не само носят красота, но и увереност, че всеки от нас има право на любов."...

Events преди 7 години

„Цветове на любовта" е оживялата палитра на онова, което остава извън клишето. Експлозия на нюанси, които не само носят красота, но и увереност, че всеки от нас има право на любов."

Това е само малко въведене за предстоящата изложба на вече познатото име Гроника Кавафян - съвременен художник, чиито водещи творчески мотиви са вдъхновени от природата, женския образ и абстрактните мотиви. Магията, която се крие в нейните картини, ни кара да обърнем поглед навътре в себе си.

Изложбата ще изобрази колоритната абстракция и ще провокира въображението ни, ще ни разгърне "палитрата“ на любовта чрез експлозия на нюанси, които освен с красота ще ни дарят със стремеж да преследваме любовта.

Ние ще стартираме своя уикенд с изкуство, ако и вие имате нужда от своята съботна доза красота, картините са изложени от 11 до 28 март, сред руините на стара Сердика в хотел Арена ди Сердика.

Повече за събитието може да намерите
тук>>

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?