Следва

Говори ми за ЛЮБОВ: Алекс & Влади

Какво носи редакцията: Някои /САМО/ от аксесоарите ни

Има неща без които никога, ама абсолютно никога не излизаме от вкъщи...

All About Life преди 7 години

Има неща без които никога, ама абсолютно никога не излизаме от вкъщи или ако пък дръзнем да ги забравим, то се чувстваме леко голи!

Аксесоарите са неизменна част от нас самите и визиите ни, било то ежедневни или вечерни, и сме абсолютно категорични, че без тях не можем да живеем, или поне не спокойно, защото именно те са онази чаровна "черешка на тортата".

Представяме ви тези малки наши нещица, в тяхната прелест и очарование на точно един избран момент! Този, сегашният, защото утре вече може да са други. Стилни, силни и лични, те са нашият почерк. Дяволът, детайлите и прочие, ето какво носи като аксесоари Редакцията днес:



Габриела
Отскоро нося часовник и страшно ми харесва, не излизам без него, откакто го имам. А и хубавото е, че отива на повечето от ежедневните ми визии. Обиците пък ги купих още през Коледните празници, но едва наскоро започнах да ги нося. Стоят по интересен начин, но без да се натрапват, текстурата им е нещото, което ме омагьосва.



Йоанна
Красив, нежен и деликатен аксесоар, който придава една фина и елегантна завършеност на всяка визия. Аксесоар, за който концепцията "less is more", казва всичко!


Цветина
Черната гривна от естествена кожа ми е подарък и я обожавам, винаги обаче я нося в комплект с часовника си, не знам защо - просто ми допадат ужасно много като двойка! Обичам часовници, но ги нося много рядко, а когато ги сложа винаги не работят, както и това черно бижу. Не харесвам да съм подвластна на времето и вечно да следя минутите на лявата си ръка, затова нося часовника само и единствено като аксесоар!




Елена
Да си нося очилата на врата на дълга сиджимка е някаква такава идея фетиш, зародила се далеч в 80-те, когато мама правеше същото, е, почти. Тогава очилата, вкл. слънчевите, се носеха от модерните мадами на дълъг метален синджир, завършващ с две гумички с ушенца, през които минаваха дръжките на очилата. И така, не ти трябват цайсите в момента, не си ги държиш на носа напудрено или пък на главата вместо диадема, а си ги провисваш по деколтето. Адски шик беше.

Та, оттогава все ме тегли към подобен прийом, чието осъществяване 30 години по-късно дължа на великолепната фина верижка от позлатен метал на Freywille и очилата, модел Panama, на Rodenstock, които си купих отдавна от битак във Франкфурт. Категорично 70-тарски, те са като тв-екрани и аз се разделям с всичко останало в купа притежавани аксесоари, само не и с тях. Факт е, че всеки, застанал срещу мен, посяга към тях, имат магнитни свойства, за които нямам обяснение на какво се дължат.

От известно време насам отхвърлих идеята за много накачулени бижута по ръцете. Не че не харесвам изобилното украсяване, напротив, много е секси, но просто при мен, чисто етапно, не е на дневен ред. Един, но добър, това е формулата, особено що се касае до пръстените. Аристократично е, при единствената уговорка бижута да е натоварено с много, или поне достатъчно, емоция.

More All About Life