Следва

Красивата Чарлийз Терон застава между Вин Дизел и семейството му в "Бързи и яростни" 8

JAZZANOVA пристига в Yalta Club

DESY + High Time и Marten Roberto също ще ни изненадат с нови парчета на партито...

Music преди 7 години

DESY + High Time и Marten Roberto също ще ни изненадат с нови парчета на партито.

На 24 март, по покана на YALTA CLUB, ще посрещнем двама от най-продуктивните и талантливи артисти, които ще ни представят поредния си вдъхновяващ диджей сет. Това са Alex Barck и Claas Brieler от Jazzanova. Освен модерното електро звучене на двамата експериментатори, на сцената ще чуем и новия сингъл на Деси Андонова - DESY, заедно с бандата High Time, както и Marten Roberto.

Jazzanova нямат нужда от представяне. 
Те са в клубовете, в ефира, в студиото, и на сцената през последните 15 години, представяйки забележителния си лейбъл Sonar Kollektiv. Музиката им е експериментаторска, преплита стилове като ню джаз, електро, чил аут, джаз хаус и др., като доминира на почти всички джаз и даунтемпо сцени в света. В началото, благодарение на впечатляващите си сетове, момчетата от Jazzanova бяха едни от първите диджеи в Берлин, търсени по цял свят. Търсенето продължава и до днес, когато те са по-уважавани от всякога, не само благодарение на турнетата и участията си, но и на седмичното си радио предаване по WDR Funkhaus Europa и Radio 1.

Още няколко обичани артисти ще се качат на сцената на YALTA CLUB в края на месеца. Една от тях е Деси Андонова-DESY – любимка на българската публика, позната като една от най-добрите диджеи на българската сцена. Тя е замесена и в многобройни музикални проекти като певица и автор, заедно с банди като Phuture Shock и Santimental Swingers. След успеха на Easy - първия сингъл от предстоящия и албум, DESY вече е готова и с вторoто парче, наречено Love, което ще представи на 24 март, с подкрепата на бандата High Time. На сцената ще се качат и Marten Roberto, заедно с Николай Данев, които ще пуснат няколко трака от албума си “HeartBeat”, който излезе през 2015 година. Освен това, ще имаме възможността да чуем и 3 нови парчета, които излязоха за Midnight Riot (London) през януари месец и които ще бъдат включени в сета на Marten, посветен на дълбоката страна на диското.

В нощта на 24 март, YALTA предлага необикновен електронен ритъм, модерен джаз и много талантливи изпълнители.

More Music