Следва

Марк Зукърбърг ще става татко отново!

Питахме мъжете: За жените, баровете и 8-ми март!

"Каквото се случи в бара, си остава в бара!"...

Други преди 7 години

"Каквото се случи в бара, си остава в бара!", гласи "народното" поверие, което вчера важеше с пълна сила! Защо ли? Ами защото градските легенди носят, че навръх женския празник по нощните заведения се вихрят луди партита с още по-луди мацки.

Решихме да проверим дали това наистина е така! Този път вместо да питаме мъжете, ще питаме барманите - защото именно те могат да ни дадат най-точен отговор на днешния ни въпрос.

Момчетата зад бара днес са: Александър Дамянов, който е крайно добре известен в нощния живот на София и, ако не го срещнете зад бара на Mixtape, то може да го видите в "Петък" и Кико, който е едно от главните действащи лица в най-якото барче, което не е в центъра, но събира центъра - BAR POINT.

Въпросът: Какво се случи по баровете на 8-ми март?

По ред:



Александър:
Какво се случи по кръчмите на 8-ми март ли? Като цяло нищо по-различно от обикновено. Едни са пълни, други не толкова. Даже не видях толкова много пияни жени. 'Ма то сряда си е ден за пиене, малкият петък, дет' се вика, нямаш очаквания - не си разочарован. Излизаш с компанията, къркате и това е. Поне в баровете, в които ходя аз. Не е специална дата. Няма превземки, няма листа от рози по пода... Някъде със сигурност има, но не и "тук". Може би съм закъснял за всичко, което вече се е случило. Не знам. И не ме интересува особено. Беше...

Кико: На този светъл празник, който за мен е бил олицетворение на "8-ми март е ден на мама....". Вече обаче не, защото за жалост, всяка година на "самотните" мъртво пияни жени, бройката расте! Хубавото е, че има прекалено много... други... истински жени, които са щастливи с половинките си не само на 8-ми!

За да разбием стереотипите съвсем, рязко минаваме от другата страна на нещата и всъщност поглеждаме през очите на жената барман. Как е минал 8-ми март през очите на Елица, която вероятно неведнъж или два пъти ти е сипвала по едно в бар "Петък":

Елица: "На 8-ми март в баровете има само жени, което за мъжете бармани е бонус, а за мен е супер забавно. Много свежи мацки имаше в барчето вчера и този път не бяха излязли в отчаян опит да намерят някой красив мъж, а просто се забавляваха без да прекаляват и наистина си беше една женска вечер!"

More Други