Следва

Уникална кампания на Hussein Chalayan пести средства

Ема Уотсън е новото лице на Burberry

Още през Април знаехме, че звездата от "Хари Потър" е строго пазената тайна за новото рекламно лице на една от...

All fashion преди 14 години

Още през Април знаехме, че звездата от "Хари Потър" е строго пазената тайна за новото рекламно лице на една от най-любимите ни модни къщи. И, да си признаем, бяхме скептични.

Е, от вчера, когато първите снимки от кампанията бяха разпространени, разбрахме, че нещата винаги се случват повече от перфектно при добър замисъл, ясни цели и дълбоки традиции. А, и при много добри фотографи.

19-годишната лолитка участва в изготвянето на кампанията на фирмата за сезон Есен/Зима 2009/2010, пред обектива на не кой да е, а на Марио Тестино. Снимките са правени близо до Уестминстър, уловена е брит-атмосферата, влажното и сивкаво време, докато Ема позира с няколко "мъжки" модела.

"Искахме кадрите да разкарват едновременно и за богатата история на бранда и за абсолютната му модерност. Нашата марка е носител на вечността, на красотата и силата, които са твърде значими в днешно време. Що се отнася да Ема, познавайки и харесвайки я от доста време насам, тя се оказа очевидният избор за нас", споделя Кристофър Бейли, креативен директор на Burberry. "Тя е прекрасна, носи онова нещо, което наричаме класическа красота. Характерът й е железен, а имиджът - модерен. Чаровна, интелигентна и с брилянтно чувство за хумор Emma накара цялата сериозна работа около заснемането да изглежда като обикновен пикник край Темза".



Снимките на Тестино с Ема в Burberry ще бъдат навсякъде в Европа и по света през Август. За тук, уви, не знаем кога.

Както и да, харесват ли ти фотосите? На нас - много!

More from View Sofia

More All fashion