Следва

Идва най-сладкият и вкусен шоколадов уикенд в годината!

Пет Италии в един град!

Петък е, имаш нужда от ваканция? И то веднага? ...

All About Life преди 7 години

Петък е, имаш нужда от ваканция? И то веднага? Искаш да се разхождаш по малки, красиви улички, някъде на километри далеч, да похапваш без задръжки най- вкусната пица Salami, да се насладиш на чаша вино от най- доброто италанско каберне и да опиташ най-сочното, топящо се в устата тирамису?

Искаш да отидеш в Италия? ДА... сигурни сме, че искаш, и ние сме така!



Е, идва добрата новина: само на 5, 10, 15 минути в нашия красив град се крият цели ПЕТ 'малки Италии", носещи името La Bottega

Ресторант La Bottega e супер уютно градско бижу, което безусловно телепортира в мечтаната от всички bella Италия! Всеки един от петте ресторанта има различна автентична обстановка, която отвежда в Тоскана и Южните Алпи, ухажва с ароматите от кухнята на Северна и Южна Италия, обогатява всички сетива с едни от най-големите виртуози в кухнята. Среща с нови приятели, унася в тихо безвремие и те кара да се запишеш на уроци по италиански на мига!



За да се докоснеш и надникнеш  петъчно зад кулисите на една красива, ароматна, топла и автентична италианска вечер, под звуците на джаз, предлагаме да изгледаш видеото ни и да замечтаеш! 

 


А после да поемеш към един от тези 5 най-италиански софийски адреса:

La Bottega Prima
ул. Милин Камък 6, кв. Лозенец

La bottega Centro
ул. "Хан Аспарух" 31

La bottega Due Piani
ул. "Цар Шишман" 24

La bottega all'Angolo
ул. " Уилям Гладстон" 58

La bottega al Vicolo
ул. "Огоста" 5


CIAO!!!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 12 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.