Следва

Изиграхте, споделихте, спечелихте! Кои мацки ще се радват на ваучери от Forever 21?

Идва най-сладкият и вкусен шоколадов уикенд в годината!

Толкова много потреперваме и облизваме звучно и сластно устни! Нямаме търпение! Ще съгрешим насред пости, знаем!...

All About Life преди 7 години

Толкова много потреперваме и облизваме звучно и сластно устни! Нямаме търпение! Ще съгрешим насред пости, знаем! Но… Как да устоим на това шоколадово изкушение, макар и само за тези събота и неделя?!? Защото ще можем да сме „на мястото на местопрестъплението” в Интер Експо Център (ИЕЦ) от 10 ч. на 11-и и 12-и март, за да станем доброволно „поемни лица” в разследването на… безсилните жертви на какаото, захарта, сметаната... За да сме част от Grand Chocolate Festival, който, за всеобщо щастие, се провежда за трета поредна година в София при изключителен интерес от страна на шоколадовите фенове.

Накратко: Grand Chocolate Festival е изложение за над 250 вида шоколад от всички краища на света в нетрадиционни комбинации и разнообразни шоколадови продукти в различни категории: ръчно направен, фабричен, био шоколад, кремове, торти, петифури, печива, шоколадови бонбони, сладки от шоколад, сладкарски изделия, съпътстващи продукти като кафе, чай, СПА терапии с шоколад, книги за шоколада... Организаторите от фирмата за събитиен мениджмънт "Мелодика" искат да създадат неповторим шоколадов свят, като за целта ИЕЦ ще бъде преобразен като замък, в който посетителите ще видят, намерят и преоткрият своите любими шоколадови изкушения във всичките им форми и приложения.

Двудневният фестивал по-скоро е арена, която със сигурност ще събере на едно място шоколатиери, майстори-сладкари, производители и вносители на ръчен и фабричен шоколад и разбира се, всички любители на шоколада и шоколадовите изделия. Площта, върху която ще се развихри шоколадовата вакханалия тази година е 2 пъти по-голяма от предишните. Организаторите обещават голям детски кът, презентации, уъркшопи, условия за посещение на изложението от хора в инвалидни колички и още много неочаквани неща и шоколадови изненади!


Та, няма какво да му мислим! Отиваме да се омажем, нали?! Не забравяйте, че всеки закупен билет, който поради голямата площ на фестивала е без часови диапазони и няма ограничения в продължителността на престоя на самото изложение, има уникален номер, с който можете да участвате в томбола за награди, предоставени от изложителите, организаторите и спонсорите на събитието. Разгледайте ТУК всички шоколадови подробности.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.