Следва

Mama style: Амал показва бременно коремче в тоалети за 200 хиляди

Седмичен ХОРОСКОП - 13.03 – 19.03

От 13-и до 19-и март Луната е намаляваща. Вие ще можете да преобразите дома си: да смените мебелите, да си купите нови аксесоари и дори да се преместите в ново жилище. С финансите всичко е стабилно...

преди 7 години

От 13-и до 19-и март Луната е намаляваща. Вие ще можете да преобразите дома си: да смените мебелите, да си купите нови аксесоари и дори да се преместите в ново жилище. С финансите всичко е стабилно, но в отношенията ви с околните нещата не стоят точно така. Възможно е да се обострят стари конфликти или да избухнат нови. Но хората, които притежават достатъчно сили и ловкост ще успеят да се справят с този проблем. Има голяма вероятност романтичните запознанства да прераснат в любовна връзка.
През уикенда трябва да бъдете по-внимателни и да премисляте всяка своя крачка. Може да напомнят за себе си „призраците от миналото“ – необходимо е най-накрая да поставите точка и да им кажете „сбогом“ веднъж завинаги, освен ако предишни събития не ви мотивират за промяна. Затова пък новите запознанства ще са сериозни и ще създадете хармонични отношения.
Влиянието на планетите и съзвездията е способно да внесе корективи в любовните ви планове. За да си спечелите тяхната подкрепа, е необходимо да обърнете внимание не само на самочувствието си, но и на интуицията си. Не е тайна, ме жените са по-склонни да предусещат нещата, затова е необходимо да се слуша не само разума. В моментите, в които противоречива ситуация ви поставя в затруднено положение, си заслужава да се възползвате вътрешния си глас, за да обърнете ситуацията във ваша полза.


ОВЕН 21.03 – 20.04

Неочаквани събития ще ви изненадат тази седмица - пътуване или важна новина. Седмицата ще ви донесе също и много положителни емоции у дома – имате нужда да се съберете с близки и роднини.
Много от ангажиментите и плановете ви могат да останат неразбрани от вашето семейство, което ще ги накара да не укажат своята подкрепа към вас. Недейте да оставяте напрежението във въздуха. Разговаряйте и решете недоразуменията.

Периодът ще донесе много успехи на младите представителки на зодията, които ще имат много възможности за реализация. Ще бъдете в състояние да разрешите много свои проблеми и наболели въпроси.
Като цяло, Овните през тези дни ще бъдат отворени за нови начинания и нови хора в живота си.
В понеделник повечето хора около вас ще бъдат в лошо настроение. Не позволявайте негативната им енергия да ви повлияе. Сега вие сте изключително мотивирани, вършите всичко с лекота и желание.

До сряда вие сте абсолютен огън! Искате да се забавлявате, да спортувате, да излизате, пътувате и какво ли още не. Възползвайте се дори от малкото си свободно време през тези дни, за да удовлетворите поне едно от желанията си. Четвъртък и петък се очертават по- „сиви“ – имате да свършите малко досадна работа, но пък тя не може да чака.
През уикендът се обадете на колкото се може повече приятели и близки, дори и само, за да ги попитате как са. Не се оставяйте на рутината да ви открадне ценно време с любимите ви хора.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

В този период представителките на зодията ще решат стар проблем, който им е носел много безпокойства до момента. Сега сте малко по-смели и решителни, така че се възползвайте от тази своя сила.
Очакват ви невероятни любовни тръпки и романтични моменти. Необвързаните ще се впуснат в нова връзка, а пък тези с половинка ще разберат, че отношенията им с този човек са по-сериозни, отколкото е изглеждало в началото, и ще направите следващата крачка във вашите отношения.

Периодът задължава да изясните някои въпроси със семейството и близките си. Интересни и непредвидими отношения ви очакват с хора, родени под знаците на Риби, Рак или Скорпион. Предложение или изненадващи новини силно ще рефлектират на бъдещето ви.
Още в понеделник ще пожънете успехи в много ваши начинания. Резултатите ще бъдат много по-добри, отколкото сте очаквали, а вашите приятели ще ви следват рамо до рамо във всичко.

Вторник и сряда са дни, които трябва да бъдат изцяло за вас. Прочистете ума си, помислете за себе си. Ако някой ваш близък или приятел има нужда от помощ, отзовете се – сега вие сте по-добри съветници от когото и да било. Уверете се, че всеки ден казвате на важните за вас хора колко са ценни и колко ги обичате.
Четвъртък и петък са дни на веселие и смях. Имате нужда от излизане, танци и емоции. Предвид динамичната и усмихната седмица, в събота и неделя дори задълженията у дома ви изглеждат вълнуващи.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

На път сте да откриете решение за много от въпросите и проблемите си, което най-после ще ви донесе вътрешен мир стабилизация. Докато умът ви е зает със задълженията, не забравяйте да се грижите за себе си и здравето си.
Напрежението може да окаже неблагоприятно влияние върху вас, така че не оставяйте на заден план най-важното – самите вас.
През седмицата ще имате емоционални и сложни моменти, но, преминавайки през всичко това, се старайте да мислите позитивно.

Грижите у дома също няма да почакат. Ще трябва да се заемете и с тези ангажименти, но всичко това ще бъде за ваше добро, колкото и да не вярвате, че сега е моментът да се заемате с това.
Интересни събития в любовта или на работното място също стоят на прага на периода.
В началото на седмицата идеите просто се разливат от главата ви. Разговор с приятел, прочит на любима книга – няма значение! Вие сте вдъхновени и мотивирани. От понеделник до сряда правите всичко възможно да придадете на тези идеи плът и кръв.

В четвъртък сте напрегнати и трудно общувате, особено с някого от семейството ви. Те не са наясно с вашите проблеми и задължения и в този момент не желаете да влизате в обяснения и конфликти с тях. Имате мейли за отговаряне и сметки за плащане.
Петъкът ще бъде мързелив и муден – настроени сте за почивка и не можете (и не искате) да свършите нищо продуктивно.
Този уикенд ще бъде съсредоточен изцяло върху един човек.

РАК 22.06 – 23.07

Напоследък сте затрупани от отговорности, а приключенията сякаш са останали на заден план. Тази седмица ще ви се отвори повече свободно време, в което можете да се поглезите и да помислите за себе си – грабнете този шанс! В крайна сметка, работата върви най-добре, когато сте свежи и отпочинали, нали?
Отношенията с партньора ви също са начин да избягате от рутината. Сега и двамата имате нужда да бъдете един с друг повече, тъй като усещате колко рядко ви остава време за това. На необвързаните пък една среща с приятели няма да се отрази зле.

В този период ще започнете да кроите планове, които може да не се осъществят същата седмица, но пък ще дадат своя плод след време.
В понеделник, вторник и сряда ще черпите вдъхновение от всичко около вас. Сантиментална снимка на любим град от запомняща се почивка или пък произведение на изкуството, на което се възхищавате – тези малки неща ще ви мотивират да предприемете определени действия, които ще ви донесат радост.

Към края на седмицата ще направите инвестиция в нещо, което определено си струва. Не, това в никакъв случай няма да бъде прахосничество или някакъв каприз, а нещо, което ще ви донесе удовлетворение. Бъдете горди и щастливи от избора си.
В четвъртък и петък около вас може да има негативна енергия – има хора, които завиждат на успехите и постиженията, които напоследък при вас са ежедневно явление. Не обръщайте внимание на злонамерените хорски погледи – те нямат представа колко усилено сте работили, за да сте на мястото, на което се намирате. Почивката ви тази седмица е съвсем заслужена.
Събота и неделя се фокусирайте върху малките неща. Вижте се с приятели, разхождайте се и дайте свобода на мисленето си. Проблеми у дома ще изискват творческо решение.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тази седмица е време за равносметки. Трябва да изясните някои неща с партньора си, да вземете в ръце куп задължения в работата, както и да се справите с някои семейни проблеми. Натовареността на ежедневието ви кара да забравяте някои малки неща, като това да обръщате нужното внимание на любимия човек или дори обратното – да го оставите той да ви отдели време. Чувствата ви ще охладнеят, ако не направите нещо по въпроса. Никое задължение не трябва да бъде за сметка на любовта.

В работната среда запазете спокойствие. Сега повече от всякога трябва да бъдете уравновесени.
За разлика от повечето хора, които мразят началото на седмицата, за вас първите три дни от този период са най-добрите, които са ви се случвали от известно време. Макар в работата, както и в личен план да срещнете трудности, точно през тези дни ще имате няколко повода за усмивки, които ще ви накарат да „прогледнете“ през сивотата на рутината и да се справите по-лесно с всичко останало (стига вие самите да позволите!). Когато преминете през трудностите, ще се почувствате като преродени.

Вдъхновението ви от самия старт на седмицата ще бъде плодотворно и за хората около вас. Можете да окажете помощ на приятели или да дадете съвет на някого. Повярвайте, думите ви ще бъдат от голямо значение и помощ точно сега!
Четвъртък и петък финансови въпроси ще занимават вниманието ви. Уикендът ще направите покупки от първа необходимост за дома си, които все отлагате да вземете. Няма за кога да чакате повече…

ДЕВА 24.08 – 23.09

В идващите дни любовта е истинско спасение за вас! Работни въпроси, милион ангажименти и семейни проблеми ще измъчват душата ви. Именно сега вашият партньор ще бъде вашият герой – само с него ще можете да се разсеете и да не мислите за проблемите. Той ще ви даде успокоение и кураж, а тъкмо сега се нуждаете от това.
Необвързаните ще открият утеха в странични любими занимания като литература или поезия – характерни за девата творчески моменти. Възползвайте се от тези моменти, за да предизвикате креативност и вдъхновение у вас. Тъкмо там трябва да бъде съсредоточието ви, а не в проблемите.

Много от ситуациите, които ви се струват неразрешими, веднага ще се превърнат в „поносими“, когато поговорите с правилните хора.
Вие сте невероятно талантливи и способни, но в началото на седмицата никой не ви възможност да покажете своите дарби. Когато шансовете не идват от никъде, вземете нещата в свои ръце. Не чакайте благоприятния ход на събитията, а го създайте. От понеделник до сряда ще се сблъскате с арогантни и неприятни хора, но ще си дадете сметка, че е неизбежно да избягате от подобни персони навсякъде. Вие сте изключително толерантни и добронамерени и тези ви качества ще ви измъкнат от неприятните ситуации.

Като възнаграждение за трудния старт на седмицата, четвъртък и петък се очертават много продуктивни и приятни за представителките на зодията. Всичко ще бъде добре организирано, а това ще ви остави и малко време за срещи с приятели и излизания.
Този уикенд неочаквани събития ще ви сближат с един човек повече от всякога.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Периодът изисква от вас емоционална зрялост и пълно доверие към близките ви – това се отнася както в личен, така и в професионален план. Заобиколени сте от хора, които имат само най-добри намерения, така че не се колебайте да се възползвате съветите, които са ви дали. Грабнете всякакви предизвикателства – в момента събитията протичат във ваша полза.
Ако имате проблеми, които от известно време ви тревожат, то може би проблемът произтича от неразрешен вътрешен конфликт, а не от другите около вас. Дайте си време със самите себе си.

Да оставите миналото по пътя може да изглежда трудно, но ще видите колко освобождаващо ще бъде това за вас. Защо ви е да носите на гърба си старо бреме?
Променете вътрешната си нагласа, имате нужда от позитивна настройка. Ако успеете да го направите, в понеделник ще бъдете същински Кристофор Колубм! Ще водите хората към вълнуващи открития и нови възможности. Обикновено не обичате да бъдете лидер, но в момента лидерската позиция сякаш сама ви избира.

Вторник и сряда виждате всичко изключително ясно. До най-малкия детайл! Ще се справяте с лекота със задълженията и трудностите, които ще ви пресрещат зад ъгъла.
Четвъртък и петък са дни за купон! Ще сте заобиколени от хора, музика и шум, което ще ви зареди с още положителни емоции.
Събота и неделя са невероятни – романтични, красиви и заети (в добрия смисъл на думата).

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Тази седмица ще бъдете заети с твърде много неща, за да можете да планирате и организирате каквото и да било. Но това не трябва да ви плаши. Следвайте инстинктите си и всичко ще бъде наред. Вие имате невероятната способност да се справяте с екстремни ситуации без предварителна подготовка.
В този период ще имате нужда да простите – на себе си и на околните. Прошката ще бъде изцеление за вас, така че да можете да продължите напред.

Готови сте да постигнете велики неща и да влезете в пълнотата на това, което сте. Затова грабвайте възможностите пред себе си и гледайте право напред, защото седмицата ви готви изобилие от просперитет. Следвайте страстите си, сега сте изключително творчески настроени.
От понеделник до сряда вашият самоконтрол и професионализъм ще бъдат тествани. Сега е моментът да покажете на какво сте способни. Подредете приоритетите си, а после се наслаждавайте на себе си и постигнатото.

Четвъртък и петък са страхотни дни за вас. Ще се забавлявате повече и ще избягате за миг от ангажиментите. Сега е моментът да се обадите на приятели, които не сте чували от отдавна, а много искате да видите.
Уикендът е същинско удоволствие!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Повярвайте в способността си да правите добър избор. Навсякъде около вас се крият възможности, които могат да ви придвижат с един ход напред. За момента дръжте погледа си върху „голямата картина“, а не върху подробностите – точно сега те са незначителни, а цялостта е това, което преследвате.
Ако вашият партньор трудно понася големите ви амбиции и постижения, то може би е добре да помислите дали сте с правилния за вас човек. Имате нужда от някого, с когото да вървите нагоре, а не от тежест.

Огледайте се около вас – има прекрасни хора, които могат да ви помогнат за много от проблемите ви. Близки приятели, семейство – не бягайте от добрата дума или съвет.
Сега е моментът да мечтаете! Дайте свобода на въображението си и просто вижте докъде ще стигне то.
Новина от далеч ще стигне до вас в началото на седмицата.

Между понеделник и сряда са възможни пътувания – най-вероятно с работна цел. В момента шансовете да сключите успешни сделки и споразумения са огромни. Ако пък по-скоро се качвате на самолет, за да си починете, то използвайте прочистването на ума си, за да скроите планове за бъдещето си в професионален план.
Четвъртък и петък ще бъдат по-спокойни дни, но за добро. Уикендът от своя страна ще бъде невероятен! Всичко вече е ясно за вас и вие сте готови да действате.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Спомени ще изпълнят сърцето ви с емоции. Понякога е полезно да си спомняте за миналото – независимо дали то е било по-добро, или по-лошо. Така можете да направите ясна равносметка какво искате да правите занапред.
Хора, които сте изгубили от обкръжението си, могат да се върнат неочаквано. А за някои решения относно бъдещето, ще се наложи да попитате детето в себе си, което все още се обажда някъде вътре във вас.

Използвайте моментите на усамотение, за да се съсредоточите върху себе си и отношенията си в любовта и семейството. Тази седмица ще имате нужда от малко време, което да прекарате сами с мислите си.
От понеделник до сряда работната среда е напрегната – всеки смята, че има право да взима, но не и да прави компромиси. Липсата на разбиране ще повлияе на процеса и ефективността на работата. Бъдете балансьорът в подобни ситуации.

В четвъртък ще се забавлявате и ще свършите много неща – денят ще бъде продуктивен и динамичен. Петък е един добър ден за планиране. Помислете за това да поемете предизвикателството за нов проект, който може да ви накара да работите и през уикенда. Когато сте развълнувани и мотивирани за нещо, няма значение дали дните са почивни, или работни – искате да започнете веднага.

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Небето отваря своите любящи ръце и лее изобилието си върху вас. Неочакван подарък е на път. Приемете го с радост и благородност, знаейки, че в бъдеще ще можете да отвърнете на щедростта.
Вашите желания започват да се „развързват“ и това ще даде много възможности да сбъднете някои от мечтите си. Това може да ви уплаши за момент. Използвайте еуфорията в положителна насока, а именно да работите за осъществяването на целите си.

През голяма част от времето ще изглежда сякаш късметът ви следи, но много от успехите ви тази седмица всъщност ще бъдат възнаграждение за усиления ви труд преди това.
Импулсивно решение ви обзема в понеделник като гръм от ясно небе. Това може да е отговорът, който ще реши всичко, вълшебното парче от един объркващ досега пъзел. Използвайте инстинкта си. Именно сега шестото ви чувство не ви заблуждава.

Вторник и сряда са дни за експерименти и открития. По-късно през седмицата, особено в четвъртък и петък, ще изискват от вас да правите това, което можете най-добре – общуването с хора, забелязването на подробностите и грижата.
Събота и неделя ще бъдат изключително социални и пълни с усмивки.

РИБИ 20.02 – 20.03

Периодът е прекрасен в личен план за представителките на зодия Риби. Отношенията ви с близките и възлюбения са невероятни, а през тази седмица ще имате много поводи за радост, свързани с тях.
В професионален план всичко ще върви напред перфектно. Неочаквани възможности за хубава промяна ще се появят. Уверете се, че сте готови да ги грабнете.
Тази седмица ще бъдете много по-смели и силни. Ако осъзнаете това ваше преимущество, ще постигнете много повече.

Състраданието и добротата, характерна за Рибите, ви карат да давате много. Но не забравяйте да мислите и за себе си. Застанете зад убежденията си и знайте кога да казвате „не“.
Обичате хората, с които работите, но от понеделник до сряда те са ужасно натоварващи. Негативната енергия неизбежно ви се отразява, а вие сте твърде сензитивни, за да издържите на това. Опитайте се да се абстрахирате от обстановката.

Независимо от това, че обкръжението ви е в особен период, вие не оставяте умът си просто да скита. Това е добър ход.
Четвъртък и петък се възползвайте от вашите аналитични сили – само с няколко парчета сте способни да наредите целия пъзел.
Уикендът ще се окаже предизвикателство за вас в много отношения – в любовта или пък в професионалното ви развитие – със сигурност ще трябва да вземете някои решения. Но за добро.

More from View Sofia

More