Седмичен ХОРОСКОП - 13.03 - 19.03

Astro преди 7 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Неочаквани събития ще ви изненадат тази седмица - пътуване или важна новина. Седмицата ще ви донесе също и много положителни емоции у дома – имате нужда да се съберете с близки и роднини. 
Много от ангажиментите и плановете ви могат да останат неразбрани от вашето семейство, което ще ги накара да не укажат своята подкрепа към вас. Недейте да оставяте напрежението във въздуха. Разговаряйте и решете недоразуменията.

Периодът ще донесе много успехи на младите представителки на зодията, които ще имат много възможности за реализация. Ще бъдете в състояние да разрешите много свои проблеми и наболели въпроси.
Като цяло, Овните през тези дни ще бъдат отворени за нови начинания и нови хора в живота си.
В понеделник повечето хора около вас ще бъдат в лошо настроение. Не позволявайте негативната им енергия да ви повлияе. Сега вие сте изключително мотивирани, вършите всичко с лекота и желание.

До сряда вие сте абсолютен огън! Искате да се забавлявате, да спортувате, да излизате, пътувате и какво ли още не. Възползвайте се дори от малкото си свободно време през тези дни, за да удовлетворите поне едно от желанията си. Четвъртък и петък се очертават по- „сиви“ – имате да свършите малко досадна работа, но пък тя не може да чака.
През уикендът се обадете на колкото се може повече приятели и близки, дори и само, за да ги попитате как са. Не се оставяйте на рутината да ви открадне ценно време с любимите ви хора.

Хороскоп

Още от Astro