Седмичен ХОРОСКОП - 13.03 - 19.03

Astro преди 7 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Спомени ще изпълнят сърцето ви с емоции. Понякога е полезно да си спомняте за миналото – независимо дали то е било по-добро, или по-лошо. Така можете да направите ясна равносметка какво искате да правите занапред. 
Хора, които сте изгубили от обкръжението си, могат да се върнат неочаквано. А за някои решения относно бъдещето, ще се наложи да попитате детето в себе си, което все още се обажда някъде вътре във вас.

Използвайте моментите на усамотение, за да се съсредоточите върху себе си и отношенията си в любовта и семейството. Тази седмица ще имате нужда от малко време, което да прекарате сами с мислите си.
От понеделник до сряда работната среда е напрегната – всеки смята, че има право да взима, но не и да прави компромиси. Липсата на разбиране ще повлияе на процеса и ефективността на работата. Бъдете балансьорът в подобни ситуации.

В четвъртък ще се забавлявате и ще свършите много неща – денят ще бъде продуктивен и динамичен. Петък е един добър ден за планиране. Помислете за това да поемете предизвикателството за нов проект, който може да ви накара да работите и през уикенда. Когато сте развълнувани и мотивирани за нещо, няма значение дали дните са почивни, или работни – искате да започнете веднага.

Хороскоп

Още от Astro