Седмичен ХОРОСКОП - 13.03 - 19.03

Astro преди 7 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Небето отваря своите любящи ръце и лее изобилието си върху вас. Неочакван подарък е на път. Приемете го с радост и благородност, знаейки, че в бъдеще ще можете да отвърнете на щедростта. 
Вашите желания започват да се „развързват“ и това ще даде много възможности да сбъднете някои от мечтите си. Това може да ви уплаши за момент. Използвайте еуфорията в положителна насока, а именно да работите за осъществяването на целите си.

През голяма част от времето ще изглежда сякаш късметът ви следи, но много от успехите ви тази седмица всъщност ще бъдат възнаграждение за усиления ви труд преди това. 
Импулсивно решение ви обзема в понеделник като гръм от ясно небе. Това може да е отговорът, който ще реши всичко, вълшебното парче от един объркващ досега пъзел. Използвайте инстинкта си. Именно сега шестото ви чувство не ви заблуждава.

Вторник и сряда са дни за експерименти и открития. По-късно през седмицата, особено в четвъртък и петък, ще изискват от вас да правите това, което можете най-добре – общуването с хора, забелязването на подробностите и грижата.
Събота и неделя ще бъдат изключително социални и пълни с усмивки.

Хороскоп

Още от Astro