Седмичен ХОРОСКОП - 13.03 - 19.03

Astro преди 7 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Периодът е прекрасен в личен план за представителките на зодия Риби. Отношенията ви с близките и възлюбения са невероятни, а през тази седмица ще имате много поводи за радост, свързани с тях. 
В професионален план всичко ще върви напред перфектно. Неочаквани възможности за хубава промяна ще се появят. Уверете се, че сте готови да ги грабнете.
Тази седмица ще бъдете много по-смели и силни. Ако осъзнаете това ваше преимущество, ще постигнете много повече.

Състраданието и добротата, характерна за Рибите, ви карат да давате много. Но не забравяйте да мислите и за себе си. Застанете зад убежденията си и знайте кога да казвате „не“.
Обичате хората, с които работите, но от понеделник до сряда те са ужасно натоварващи. Негативната енергия неизбежно ви се отразява, а вие сте твърде сензитивни, за да издържите на това. Опитайте се да се абстрахирате от обстановката.

Независимо от това, че обкръжението ви е в особен период, вие не оставяте умът си просто да скита. Това е добър ход. 
Четвъртък и петък се възползвайте от вашите аналитични сили – само с няколко парчета сте способни да наредите целия пъзел. 
Уикендът ще се окаже предизвикателство за вас в много отношения – в любовта или пък в професионалното ви развитие – със сигурност ще трябва да вземете някои решения. Но за добро.

Хороскоп

Още от Astro