Седмичен ХОРОСКОП - 13.03 - 19.03

Astro преди 7 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

На път сте да откриете решение за много от въпросите и проблемите си, което най-после ще ви донесе вътрешен мир стабилизация. Докато умът ви е зает със задълженията, не забравяйте да се грижите за себе си и здравето си. 
Напрежението може да окаже неблагоприятно влияние върху вас, така че не оставяйте на заден план най-важното – самите вас.
През седмицата ще имате емоционални и сложни моменти, но, преминавайки през всичко това, се старайте да мислите позитивно.

Грижите у дома също няма да почакат. Ще трябва да се заемете и с тези ангажименти, но всичко това ще бъде за ваше добро, колкото и да не вярвате, че сега е моментът да се заемате с това. 
Интересни събития в любовта или на работното място също стоят на прага на периода.
В началото на седмицата идеите просто се разливат от главата ви. Разговор с приятел, прочит на любима книга – няма значение! Вие сте вдъхновени и мотивирани. От понеделник до сряда правите всичко възможно да придадете на тези идеи плът и кръв.

В четвъртък сте напрегнати и трудно общувате, особено с някого от семейството ви. Те не са наясно с вашите проблеми и задължения и в този момент не желаете да влизате в обяснения и конфликти с тях. Имате мейли за отговаряне и сметки за плащане.
Петъкът ще бъде мързелив и муден – настроени сте за почивка и не можете (и не искате) да свършите нищо продуктивно.
Този уикенд ще бъде съсредоточен изцяло върху един човек.

Хороскоп

Още от Astro