Седмичен ХОРОСКОП - 13.03 - 19.03

Astro преди 7 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тази седмица е време за равносметки. Трябва да изясните някои неща с партньора си, да вземете в ръце куп задължения в работата, както и да се справите с някои семейни проблеми. Натовареността на ежедневието ви кара да забравяте някои малки неща, като това да обръщате нужното внимание на любимия човек или дори обратното – да го оставите той да ви отдели време. Чувствата ви ще охладнеят, ако не направите нещо по въпроса. Никое задължение не трябва да бъде за сметка на любовта.

В работната среда запазете спокойствие. Сега повече от всякога трябва да бъдете уравновесени. 
За разлика от повечето хора, които мразят началото на седмицата, за вас първите три дни от този период са най-добрите, които са ви се случвали от известно време. Макар в работата, както и в личен план да срещнете трудности, точно през тези дни ще имате няколко повода за усмивки, които ще ви накарат да „прогледнете“ през сивотата на рутината и да се справите по-лесно с всичко останало (стига вие самите да позволите!). Когато преминете през трудностите, ще се почувствате като преродени.

Вдъхновението ви от самия старт на седмицата ще бъде плодотворно и за хората около вас. Можете да окажете помощ на приятели или да дадете съвет на някого. Повярвайте, думите ви ще бъдат от голямо значение и помощ точно сега! 
Четвъртък и петък финансови въпроси ще занимават вниманието ви. Уикендът ще направите покупки от първа необходимост за дома си, които все отлагате да вземете. Няма за кога да чакате повече…

Хороскоп

Още от Astro