Седмичен ХОРОСКОП - 13.03 - 19.03

Astro преди 7 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

В идващите дни любовта е истинско спасение за вас! Работни въпроси, милион ангажименти и семейни проблеми ще измъчват душата ви. Именно сега вашият партньор ще бъде вашият герой – само с него ще можете да се разсеете и да не мислите за проблемите. Той ще ви даде успокоение и кураж, а тъкмо сега се нуждаете от това.
Необвързаните ще открият утеха в странични любими занимания като литература или поезия – характерни за девата творчески моменти. Възползвайте се от тези моменти, за да предизвикате креативност и вдъхновение у вас. Тъкмо там трябва да бъде съсредоточието ви, а не в проблемите.

Много от ситуациите, които ви се струват неразрешими, веднага ще се превърнат в „поносими“, когато поговорите с правилните хора.
Вие сте невероятно талантливи и способни, но в началото на седмицата никой не ви възможност да покажете своите дарби. Когато шансовете не идват от никъде, вземете нещата в свои ръце. Не чакайте благоприятния ход на събитията, а го създайте. От понеделник до сряда ще се сблъскате с арогантни и неприятни хора, но ще си дадете сметка, че е неизбежно да избягате от подобни персони навсякъде. Вие сте изключително толерантни и добронамерени и тези ви качества ще ви измъкнат от неприятните ситуации.

Като възнаграждение за трудния старт на седмицата, четвъртък и петък се очертават много продуктивни и приятни за представителките на зодията. Всичко ще бъде добре организирано, а това ще ви остави и малко време за срещи с приятели и излизания. 
Този уикенд неочаквани събития ще ви сближат с един човек повече от всякога.

Хороскоп

Още от Astro