Седмичен ХОРОСКОП - 13.03 - 19.03

Astro преди 7 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Периодът изисква от вас емоционална зрялост и пълно доверие към близките ви – това се отнася както в личен, така и в професионален план. Заобиколени сте от хора, които имат само най-добри намерения, така че не се колебайте да се възползвате съветите, които са ви дали. Грабнете всякакви предизвикателства – в момента събитията протичат във ваша полза.
Ако имате проблеми, които от известно време ви тревожат, то може би проблемът произтича от неразрешен вътрешен конфликт, а не от другите около вас. Дайте си време със самите себе си.

Да оставите миналото по пътя може да изглежда трудно, но ще видите колко освобождаващо ще бъде това за вас. Защо ви е да носите на гърба си старо бреме?
Променете вътрешната си нагласа, имате нужда от позитивна настройка. Ако успеете да го направите, в понеделник ще бъдете същински Кристофор Колубм! Ще водите хората към вълнуващи открития и нови възможности. Обикновено не обичате да бъдете лидер, но в момента лидерската позиция сякаш сама ви избира.

Вторник и сряда виждате всичко изключително ясно. До най-малкия детайл! Ще се справяте с лекота със задълженията и трудностите, които ще ви пресрещат зад ъгъла. 
Четвъртък и петък са дни за купон! Ще сте заобиколени от хора, музика и шум, което ще ви зареди с още положителни емоции. 
Събота и неделя са невероятни – романтични, красиви и заети (в добрия смисъл на думата).

Хороскоп

Още от Astro