Седмичен ХОРОСКОП - 13.03 - 19.03

Astro преди 7 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Повярвайте в способността си да правите добър избор. Навсякъде около вас се крият възможности, които могат да ви придвижат с един ход напред. За момента дръжте погледа си върху „голямата картина“, а не върху подробностите – точно сега те са незначителни, а цялостта е това, което преследвате.
Ако вашият партньор трудно понася големите ви амбиции и постижения, то може би е добре да помислите дали сте с правилния за вас човек. Имате нужда от някого, с когото да вървите нагоре, а не от тежест.

Огледайте се около вас – има прекрасни хора, които могат да ви помогнат за много от проблемите ви. Близки приятели, семейство – не бягайте от добрата дума или съвет. 
Сега е моментът да мечтаете! Дайте свобода на въображението си и просто вижте докъде ще стигне то.
Новина от далеч ще стигне до вас в началото на седмицата.

Между понеделник и сряда са възможни пътувания – най-вероятно с работна цел. В момента шансовете да сключите успешни сделки и споразумения са огромни. Ако пък по-скоро се качвате на самолет, за да си починете, то използвайте прочистването на ума си, за да скроите планове за бъдещето си в професионален план.
Четвъртък и петък ще бъдат по-спокойни дни, но за добро. Уикендът от своя страна ще бъде невероятен! Всичко вече е ясно за вас и вие сте готови да действате.

Хороскоп

Още от Astro