Седмичен ХОРОСКОП - 13.03 - 19.03

Astro преди 7 години

От 13-и до 19-и март Луната е намаляваща. Вие ще можете да преобразите дома си: да смените мебелите, да си купите нови аксесоари и дори да се преместите в ново жилище. С финансите всичко е стабилно, но в отношенията ви с околните нещата не стоят точно така. Възможно е да се обострят стари конфликти или да избухнат нови. Но хората, които притежават достатъчно сили и ловкост ще успеят да се справят с този проблем. Има голяма вероятност романтичните запознанства да прераснат в любовна връзка. 

През уикенда трябва да бъдете по-внимателни и да премисляте всяка своя крачка. Може да напомнят за себе си „призраците от миналото“ – необходимо е най-накрая да поставите точка и да им кажете „сбогом“ веднъж завинаги, освен ако предишни събития не ви мотивират за промяна. Затова пък новите запознанства ще са сериозни и ще създадете хармонични отношения.

Влиянието на планетите и съзвездията е способно да внесе корективи в любовните ви планове. За да си спечелите тяхната подкрепа, е необходимо да обърнете внимание не само на самочувствието си, но и на интуицията си. Не е тайна, ме жените са по-склонни да предусещат нещата, затова е необходимо да се слуша не само разума. В моментите, в които противоречива ситуация ви поставя в затруднено положение, си заслужава да се възползвате вътрешния си глас, за да обърнете ситуацията във ваша полза.

Хороскоп

Още от Astro