Следва

Защо да си ги причиним, онези моменти на безвремие... в снимки

Парад на шоколада и неговите роднини

Толкова много вкусни и неустоими шоколадови изкушения на едно място не бяхме виждали досега!

All About Life преди 7 години

Толкова много вкусни и неустоими шоколадови изкушения на едно място не бяхме виждали досега! Кое от кое по-красиво, по-шарено, по-модерно, по-иновативно, по-съблазнително. Една щура какаова надпревара се заформи за трета поредна година този уикенд в Интер Експо Център на Grand Chocolate Festival (виж повече за феста тук и тук), в който с интересните си предложения се включиха над 250 вида шоколадови творби от всички краища на света.
Изложението отвори врати в съботната утрин в 10 ч., и само 30 минути след това залата започна да се пука по шевовете. Хората прииждаха на талази и искаха да опитат и да се докоснат до всичко. Имаше предложения, подходящи за всеки пол, всякаква възраст и потребност, под всякакви форми и цветове. Дори козметични продукти и процедури, бижута и картини.

Няма да изброяваме поименно всеки един артикул, защото на шоко-форума те бяха безброй, безчет, свят ни се зави от багри, форми, аромати и слюнкоотделяне. А и се опасяваме да не пропуснем някого от тях.



Всеки един от производителите или вносители за България примамваше, обещаваше и увещаваше, че всичко е приготвено с любов, че не прави торти, а произведения на изкуството, че при него е най-голямото разнообразие на шоколадови и диетични изделия, че продуктите са с високо качество, домашен вкус и носят усещането на топлина и уют, че ако търсите изтънченост, лукс и неповторим вкус, ще ги намерите само при него, че ще поеме най-сладката грижа за най-важния ден в живота ви, че ще ви срещне като с приятел със своите вкусни произведения, че ще ви направи още по-приказна бутиковата торта от тази на Бербатов (да речем), че ще се погрижи царски за лицето, косата и тялото ви, че може да ви заведе на семинари и сладкарски мастър класове за работа с шоколад,…

Затова – спираме с приказките. Просто ще ви потопим в снимки, от които сами да се пооближете и сладко да се заредите за идната седмица и настъпващата пролет.

Да живее какаото!

More All About Life