Стил

Парад на шоколада и неговите роднини

13-03-2017 Текст: View Sofia/Зорница Митин Фотография: View Sofia/Зорница Митин 10
Добави коментар
Предишна снимка
Предишна снимка

Толкова много вкусни и неустоими шоколадови изкушения на едно място не бяхме виждали досега! Кое от кое по-красиво, по-шарено, по-модерно, по-иновативно, по-съблазнително. Една щура какаова надпревара се заформи за трета поредна година този уикенд в Интер Експо Център на Grand Chocolate Festival (виж повече за феста тук и тук), в който с интересните си предложения се включиха над 250 вида шоколадови творби от всички краища на света.
Изложението отвори врати в съботната утрин в 10 ч., и само 30 минути след това залата започна да се пука по шевовете. Хората прииждаха на талази и искаха да опитат и да се докоснат до всичко. Имаше предложения, подходящи за всеки пол, всякаква възраст и потребност, под всякакви форми и цветове. Дори козметични продукти и процедури, бижута и картини.

Няма да изброяваме поименно всеки един артикул, защото на шоко-форума те бяха безброй, безчет, свят ни се зави от багри, форми, аромати и слюнкоотделяне. А и се опасяваме да не пропуснем някого от тях.Всеки един от производителите или вносители за България примамваше, обещаваше и увещаваше, че всичко е приготвено с любов, че не прави торти, а произведения на изкуството, че при него е най-голямото разнообразие на шоколадови и диетични изделия, че продуктите са с високо качество, домашен вкус и носят усещането на топлина и уют, че ако търсите изтънченост, лукс и неповторим вкус, ще ги намерите само при него, че ще поеме най-сладката грижа за най-важния ден в живота ви, че ще ви срещне като с приятел със своите вкусни произведения, че ще ви направи още по-приказна бутиковата торта от тази на Бербатов (да речем), че ще се погрижи царски за лицето, косата и тялото ви, че може да ви заведе на семинари и сладкарски мастър класове за работа с шоколад,…

Затова – спираме с приказките. Просто ще ви потопим в снимки, от които сами да се пооближете и сладко да се заредите за идната седмица и настъпващата пролет.

Да живее какаото!

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

Глътка свежест...

Виж още
Глътка свежест

Жълт бутон

Уейн Рууни ще става татко за ЧЕТВЪРТИ път

Уейн Рууни ще става татко за ЧЕТВЪРТИ път

Виж още