Следва

The big tie-dye trend

Петте неща в модата, които харесахме през седмицата

В петък най-накрая билбордовете с лика на Дейвид Бекъм за Армани бяха показани, а първият град, в който...

All fashion преди 14 години

1. Totally Erected в четири теми

В сряда, миналата седмица, се случи първото събитие на Totally Erected like an Art Place, където в известното студио гостите разгледаха арт инсталации, fashion инсталации, бижута, аксесоари, чанти, мебели, ръчно изработени обувки и всякакви модни аксесоари и колекции.

2. Дейвид Бекъм се появи на билборд само по Armani

В петък най-накрая билбордовете с лика на Дейвид Бекъм за Армани бяха показани, а първият град, в който купувачите ги видяха, беше Лондон. Рекламната кампания на бельото на Армани подлуди всички жители на града, като пред всеки билборд имаше купища хора, които снимаха и се наслаждаваха на гледката. Това, разбира се, не е първата рекламна кампания на бельо, на която футболистът е лице, но може би е една от най-провокативните.



Дейвид от дълго време е лице на Emporio Armani Underwear, като дори и съпругата му се снима няколко пъти за същата марка. Кампанията наистина ни харесва, но силно се надяваме да не предизвика безредици по пътя от разсеяни гражданки.

3. Tom Ford Musk



Провокативният дизайнер е на път да представи четири нови аромата, наречени White Musk Collection, които ще бъдат на пазара от Септември. Четирите аромата са с връхна нотка на мускус като всеки един ще бъде много нежен, женствен аромат, но също така секси и провокативен. Изцяло в стила на Том Форд.

4. Lanvin Cruise 2010



Aloha! Албер Елбаз отново се развихри с cruise колекцията си за пролетта на 2010, която е микс от екзотика, провокативност, женственост и френски шик. Въпреки че Lanvin е малко консервативен лейбъл що се отнася до линията и стила на облеклата, тази колекция е провокативна и интересна по своему. Дизайнерът смесва различни екзотични страни и добавя духа им към гардероба ти. Просто няма как да не се влюбим в тази колекция, а засега любима ни е зелената рокля с презрамки от червени кристали.

5. Stella McCartney for GAP’s kids



Онзи ден от GAP официално обявиха, че английската дизайнерка Стела Макартни е на път да създаде колекция за деца под техния бранд. Дизайнерката, която е майка на три деца, знае от какво точно имат нужда хлапетата и кое ще им достави най-голямо удоволствие, що се отнася до облеклото. Освен това, Стела има и опит в работата си за големи модни брандове като преди няколко години създаде лимитирана серия за шведския моден гигант H&M. Очаква се колекцията с дрехи GAPKids и BabyGAP да бъде представена малко по-късно тази година, като тя ще се предлага в магазините на марката в САЩ. Канада, Великобритания, Франция и Япония.

More from View Sofia

More All fashion