Следва

Говори ми за ЛЮБОВ: Фънки

Mama style: Амал показва бременно коремче в тоалети за 200 хиляди

Няколко дни, няколко визии, 200 хиляди долара!...

Други преди 7 години

Няколко дни, няколко визии, 200 хиляди долара!

Оказва се, че гардеробът на стилната бъдеща мама Амал Клуни не е от евтините. В последните няколко дни красивата адвокатка показва вече наедрялото си коремче в комфортни, но много шик, рокли и тоалети, които комбинира с високи остри обувки, въпреки че вече е в шестия месец.

Всъщност още с първият аутфит, с който показа бременността си, Амал, или трябва да кажем Джордж, се изръси с близо 146 хиляди долара. Да, говорим ти за тази уникална бяла рокля дело на Atelier Versace (на снимката горе).


Монохромният розов тоалет, който Амал ни показа преди дни, пък е на обща стойност от 8 600 долара. Кадифена рокля за 1 709 долара, кашмирено палто за 3 660 долара и чанта за 2 2450 долара - всичко от Bottega Veneta, и всичко облечено едва за няколко часа.

ТУК ти показахме официалния черен аутфит на адвокатката, който е сравнително по-евтин - само 4 600 долара. А ТОЗИ жълт ансамбъл Амал е взела само за около 3 700 долара.

Преди дни Амал показа и завиден летищен стил, като се появи в кашмирено палто комбинирано с бяла блуза, черен панталон и боти на Jimmy Choo, които струват 1000 долара.


Знаем, че Амал Клуни е стилна fashionista, но все пак се чудим какво ли ще се случи с всички тези прекрасни дрехи, когато тя дари Джордж с близнаци и си върне крехката форма от преди бременността?

Мнозина вече започнаха открито да упрекват бременната половинка на известния актьор, за това, че харчи безобразно и безразборно само и само да изглежда перфектно и да крие коремчето си!

More Други