Хладен оазис

20-03-2017 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: Press
Добави коментар

Разхлажда ни така, както нищо и никой друг не може да го направи! Отваряме го по минимум три пъти на ден, ако не се изкушим и за повече, защото наистина е оазисът, който потушава страстта от забързания хаос и вечните ангажименти.

Супер секси е, модерен и винаги, ама абсолютно винаги, ни кара да оплезим езици до земята, защото е по последни тенденции.

С него всичко е свежо, концептуално и същевременно неподправено. Луксозен е, но ние обичаме да се отдаваме докрай на дизайнерските неща и знаем, че те ще радват жадните ни очи дълго време. Заслужава си всяка стотинка, не само защото е от черна стомана, а и защото е най-добрият от най-добрите.

Радва се на престижни дизайнерски награди и е едновременно изключителен и неостаряващ, подобно на сексапилен прошарен мъж, облечен в перфектния костюм.

Изкушение за всяко време, завинаги! Liebher BlackSteel SBSbs 8673 е вечната класика, която все още успява да ни изкуши и влюби в себе си, както едно време.

Новият, или по-скоро вечният, любовник в кухнята ни! А вашият?


Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

25-05-2017

Въпрос:

Летните отпуски вече са планирани и едно от най-важните неща, които касаят нас, жените, е как да запазим косата здрава, излагайки я на силното слънце. 

Отговор:

Косата също има нужда от специална защитна грижа, ако не искаме да се озовем със суха като слама, турдна за разресване, късаща се коса без блясък. Именно затова, Rene Furterer разработи експертна слънцезащитна грижа за коса.. Прочети...

Item of the day

Джапанките на Пепеляшка

Виж още
Джапанките на Пепеляшка

Жълт бутон

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Виж още