Разхлажда ни така, както нищо и никой друг не може да го направи! Отваряме го по минимум три пъти на ден, ако не се изкушим и за повече, защото наистина е оазисът, който потушава страстта от забързания хаос и вечните ангажименти.

Супер секси е, модерен и винаги, ама абсолютно винаги, ни кара да оплезим езици до земята, защото е по последни тенденции.

С него всичко е свежо, концептуално и същевременно неподправено. Луксозен е, но ние обичаме да се отдаваме докрай на дизайнерските неща и знаем, че те ще радват жадните ни очи дълго време. Заслужава си всяка стотинка, не само защото е от черна стомана, а и защото е най-добрият от най-добрите.

Радва се на престижни дизайнерски награди и е едновременно изключителен и неостаряващ, подобно на сексапилен прошарен мъж, облечен в перфектния костюм.

Изкушение за всяко време, завинаги! Liebher BlackSteel SBSbs 8673 е вечната класика, която все още успява да ни изкуши и влюби в себе си, както едно време.

Новият, или по-скоро вечният, любовник в кухнята ни! А вашият?


Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Как да спрем косопада между сезоните?

Как да спрем косопада между сезоните?

20-03-2017

Въпрос:

Пролет е и това е чудесно, но това се отразява пагубно на косата ми! Как да се справя? 

Отговор:

Лесно е, че даже имате и няколко варианта:
1. Масажирайте скалпа си с етерични масла, ние предпочитаме лавандулово и бадемово. Хем помагат за здрава грива, хем мирисът... Прочети...

Item of the day

Вечните с главно В

Виж още
Вечните с главно В

Жълт бутон

Разкрихме ГО! Ето с кого се гушка Кейти Пери

Разкрихме ГО! Ето с кого се гушка Кейти Пери

Виж още