Хладен оазис

20-03-2017 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: Press
Добави коментар

Разхлажда ни така, както нищо и никой друг не може да го направи! Отваряме го по минимум три пъти на ден, ако не се изкушим и за повече, защото наистина е оазисът, който потушава страстта от забързания хаос и вечните ангажименти.

Супер секси е, модерен и винаги, ама абсолютно винаги, ни кара да оплезим езици до земята, защото е по последни тенденции.

С него всичко е свежо, концептуално и същевременно неподправено. Луксозен е, но ние обичаме да се отдаваме докрай на дизайнерските неща и знаем, че те ще радват жадните ни очи дълго време. Заслужава си всяка стотинка, не само защото е от черна стомана, а и защото е най-добрият от най-добрите.

Радва се на престижни дизайнерски награди и е едновременно изключителен и неостаряващ, подобно на сексапилен прошарен мъж, облечен в перфектния костюм.

Изкушение за всяко време, завинаги! Liebher BlackSteel SBSbs 8673 е вечната класика, която все още успява да ни изкуши и влюби в себе си, както едно време.

Новият, или по-скоро вечният, любовник в кухнята ни! А вашият?


Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

06-07-2017

Въпрос:

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Отговор:

Всички знаем какви красиви къдрици ни прави солената вода, но май ще се окаже доста вредна за гривата ни. Ето и няколко съвета как да се грижим за косата си след плаж... Прочети... 

Item of the day

Зеленото море на Катерина

Виж още
Зеленото море на Катерина

Жълт бутон

С коя се гушка Бруклин Бекъм?

С коя се гушка Бруклин Бекъм?

Виж още